Mooie bevallingsvideo's | Filmpjes waarin je kunt zien hoe een bevalling gaat

Mooie bevallingsvideo's | Filmpjes waarin je kunt zien hoe een bevalling gaat

Word jij vlak voor de bevalling nieuwsgierig en wil je zien hoe een bevalling gaat? Bekijk dan deze mooie, maar realistische bevalling video's.

Video's die tijdens de bevalling zijn gemaakt: het is misschien niet iets waar jij snel naar op zoek gaat. Toch kan het best zo zijn dat je vlak voor de bevalling nieuwsgierig wordt. Mensen kunnen jou erover vertellen, maar stiekem wil je het met eigen ogen zien. "Ik wilde zelf toch eens weten hoe het ging en dus ben ik gaan googelen," vertelt Sarah.

Maar eerlijk is eerlijk: je komt soms de meest lugubere filmpjes tegen en je ziet beelden voorbij komen die je eigenlijk niet wilt zien. Jij wil gewoon zien wat er gaat gebeuren straks, met niet al te veel gegil en geschreeuw. Dus hebben wij een paar duidelijke, maar mooie bevallingvideo's voor jou uitgezocht. 

bevallingsvideo Hypnobirthing

Deze vrouw doet aan hypnobirthing bevallen! De bevalling is in zwart/wit gefilmd en de video laat een mooi en realistische bevalling zien.

Bevallingsvideo animatie

Onderstaand animatiefilmpje geeft het proces voor en tijdens de bevalling heel mooi weer! Wanneer komen de weeën, wat gebeurt er dan en hoe zit het eigenlijk met de navelstreng?

Bevallingsvideo onder water

Deze vrouw is ook aan het bevallen met de hypnobirthing-methode. Een mooie video die je ook kunt kijken. Natuurlijk blijft het voor veel vrouwen een schok om te zien hoe het gaat. Wat gebeurt er! Maar je zult zien als je zelf bevallen bent en je kijkt naar deze filmpjes dan zie je wat voor prachtige ervaring het is. Hoewel het voor sommige een minder fijne bevalling kan zijn, een volgende bevalling kan altijd weer anders verlopen en wel een mooie ervaring worden. Zie deze video:

Friends - Rachel aan het bevallen

Ken je hen nog, Ross & Rachel? In onderstaand fragment is zij aan het bevallen van hun dochtertje Emma enne... zo te zien heeft Rachel niet aan hypnobirthing gedaan... 

Shop nu leuke zwangerschapsoutfits!

Leg jezelf in de watten! You deserve it! Hier vind je écht leuke outfits!

Bestel bij ASOS >>
Bestel bij H&M >>

Redactie MiniMe.nl

Door

14 november 2019

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.