TIPITOPLAY review

TIPITOPLAY review

Er zijn inmiddels al aardig wat leuke tenten en tipi's op de markt, en Stefanie kocht de tipi van TIPITOPLAY. Lees hier haar enthousiaste ervaring!

Het eeuwig afstruinen van Instagram heeft soms zijn voordelen (mijn man kent namelijk vooral de nadelen). Soms stuit je op een Instagram-account en die heeft zo iets leuks, dat ik blijf hangen. Vorige maand kwam ik er weer een tegen; Tipitoplay. Ik besloot de gok te wagen en de tipi te gaan testen. 

Tipitoplay

De Tipitoplay is een echte lichtgewicht, dat komt met name door de bamboe stokken. Die doe je zo bij elkaar, doek er een keertje omheen slaan en met de tipi onder je arm loop je zo naar buiten. 

Tipi in de zon

Voor mij als stadsmoeder zonder tuin is dit echt ideaal. Ik heb vorig jaar menig uren op het gras voor ons huis gezeten om toch buiten de slaapjes om wat zon mee te pakken en te zorgen dat mijn zoontje lekker buiten kon spelen. Echter een baby en zon vond ik het niet heel verantwoord, zeker niet op het heetst van de dag. Dan is een leuke tipi een uitkomst. 

STOF VAN DE TENT

Tipitoplay maakt de stof zo dat je aan de bovenkant de stokken een beetje bij elkaar kunt knopen. Ik heb er nog een paar leuke pompons aan gehangen ter decoratie.

PICKNICK IN DE TUIN

Ik besloot voor de review de proef op de som te nemen en de tipi mee te nemen naar het huis van een vriendin en een keer mee te nemen naar het strand. Beide vriendinnen hebben baby’s, dus ideaal om te kijken wat zij ervan vonden.

Tipi een hit

Dat het een hit was bleek eigenlijk al na een paar minuten. Het boxkleed lag er zo in, een paar kussens er bij, pompons aan de stokken en het meisje kon er zo in. Uit de zon en wij lagen er op een picknickkleed naast. 

Tipi op het zand

Ook op het zand deed de tipi het super. Mijn dreumes hobbelde er lekker omheen met emmertjes en schepjes en het kleintje van 8 maanden zat heerlijk het zand te ontdekken, afgeschermd van de zon. Voor het eerst even geen gedoe met tenten maken van twee buggy’s, jassen etc! 

Eindoordeel

Voor nu staat de tipi in mijn woonkamer te pronken en heb ik er een gezellig speelhoekje van gemaakt. Maar zodra de eerste zonnestralen zich aandienen en ik weer een playdate heb met mijn vriendin, schuif ik die tipi meteen weer onder mijn arm!

TIPITOPLAY PRIJS

Waar de meeste tipi’s zo geprijsd zijn dat ik het aan mijn man zijn verstand niet kan brengen dat dit echt meerwaarde heeft voor ons huis en kind, heeft Tipitoplay mooie exemplaren voor 59,95.

Ook deze leuke tipi aanschaffen? Kijk dan op de website van tipitoplay.

Stefanie van Houwelingen

Door

18 augustus 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.