Gray label salopette ervaring

Gray label salopette ervaring

'Wat een mooi pak!' Stefanie testte de salopette van Gray Label en trok daar veel bekijks mee. Lees hier haar ervaring!

Inees was `ie daar. De Salopette (de watte?!). Geen zorgen, zo reageerde ik ook! Ik spotte een prachtig pakje op social media. Niet bij één kind, nee opeens leek heel Instagrammend Nederland de salopette in zijn bezit te hebben. Het pakje bleek van het Nederlandse merk Gray-Label te zijn.

Het item bleef de dagen erna door mijn hoofd spoken; ik maakte er talloze combinaties mee. Als dat gebeurt dan weet ik dat het raak is. Tijd om dat pakje te bemachtigen, en te kijken of de salopette echt zo te gek is! 

Salopette ervaring

De salopette is in een woord echt GE-WEL-DIG. Zacht van stof, valt prachtig om het lijfje en de kleur staat enorm mooi! En ik ben niet de enige! Als ik ergens koffie ga drinken, rent mijn zoontje van hot naar her en trekt hij op allerlei mogelijke manieren de aandacht van de mensen om hem heen, prachtig vindt hij al die reacties. Ik geniet rustig van mijn uitzicht vanachter mijn dubbele espresso en neem de complimenten in ontvangst! Want een bekijks, dat had hij!

Wat een mooi pak! Wat ziet hij er enorm lief uit. Mag ik vragen van welk merk dat pakje is?

Dat soort opmerkingen neem ik dankbaar in ontvangst. En is voor mij weer een aanvulling op deze review!

DE ZOMER IN JE BOL

Een van de eerste dingen die mij opviel en wat ik altijd leuk vind, is als er iets bijzonders in het labeltje staat. Het gebeurt niet heel vaak, maar als het zo is dan scoor je daar bij mij punten mee.

WASVOORSCHRIFT salopette

Het wasvoorschrift (iets wat ik altijd check bij mooie, iets meer geprijsde kleding. Kan het gewoon in mijn machine van circa 100 jaar oud?) gaf als tip: was op 30 graden of ga er mee naar je moeder. She knows what to do with it! Ha! Dan ben ik om!

AFGEWERKTE DETAILS

Kleine details geven de salopette net wat extra’s. Een klein stikseltje op de borst, mooie afgewerkte details en de meest zachte stof! Voor mij is dit must-have item een mooie aanvulling op de drukke printjes van bijvoorbeeld Mini Rodini. Het maakt de kledingkast dan helemaal mooi af!

Ook graag de sjalopette aanschaffen? Neem dan zeker een kijkje op de website van Gray Label

Stefanie van Houwelingen

Door

18 augustus 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.