Coaters - Te gekke kinderjassen in de vorm van dieren

Coaters - Te gekke kinderjassen in de vorm van dieren

Wij vonden deze jasjes en moesten dit gewoon met jullie delen. Coaters heeft kinderjassen die de vorm hebben van verschillende dieren.

Het design van deze kinderjassen is stijlvol maar toch origineel! Als je het moet uitleggen denk je aan een carnavalsoutfit, maar de jassen van Coaters zijn verre van dat! Zie de voorbeelden!

De jassen zijn te koop op Coaters.nl. De prijs is vanaf € 149,95. De jassen zijn geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden tot en met 6 jaar. Alle jassen worden met de hand gemaakt. Het duurt zo'n 10 tot 15 uur om een jas te maken! 

Hoe is Coaters begonnen?

 

Regelmatig hoorde ik een brullende leeuw op de gang. Mijn dochter kroop daar als een woeste leeuwin op zoek naar een prooi. Altijd was ik de klos. Ik moest me overal verstoppen. Maar tot grote schik van mijn dochter was ik altijd gemakkelijk te vinden. Haar favoriete spelletje op 2-jarige leeftijd. Ik ging op zoek naar iets dat haar fantasie nog werkelijker kon maken. En ik vond het in Texas, USA; een handgemaakte vilten leeuwenjas, met echte manen, tanden, klauwen en staart. Eigenlijk hield ik nooit zo van die zogenaamde dierenjassen. Maar dit was anders; ik was in een oogopslag verkocht. En inderdaad mijn dochter wil geen andere kinderjas meer aan!

Redactie MiniMe.nl

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.