Blauwe babykamers inspiratie

Blauwe babykamers inspiratie

Blauw is niet alleen mooi voor jongens, maar ook voor meisjes. Doe hier inspiratie op voor een mooie blauwe babykamer.

Krijg je een jongen? Of wil je graag een babykamer inrichten voor een stoere meid? Ga dan eens aan de gang met de kleur blauw. Deze basiskleur staat bekend als kalmerend en verzachtend, dus ideaal voor een babykamer. Wij zochten een paar kamers voor je op in verschillende blauwtinten en met diverse accessoires. 

Blauw is neutraal

De kleur blauw is een koele, neutrale tint die (natuurlijk) voor jongens vaak gebruikt wordt, maar ook prima geschikt is voor meisjes. Als je een strakke kamer wilt kan je het beste 1 tint blauw gebruiken en dat combineren met 1 andere neutrale kleur zoals wit. Door te spelen met verschillende tinten blauw krijg je een kamer met een warmere uitstraling.

Wist je dat: de kleur blauw voor intuïtie en het openen van de geest staat?

Variëren met blauw

De kleur blauw combineren mensen vaak met wit, maar je kunt bijvoorbeeld ook voor een blauw-grijze babykamer kiezen, of een rood-wit-blauwe kamer. En wat dacht je van blauw met bruin en crème-kleuren? Erg leuk om een strandthema mee te creëren. Een combinatie met steigerhout doet het ook altijd goed.

Doe hieronder inspiratie op voor jouw blauwe babykamer. Wil je de kleur subtiel gebruiken of juist als hoofdkleur in de kamer? Het kan allemaal!

Redactie MiniMe.nl

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.