Babykamer grijs

Babykamer grijs

De kleur grijs kan je goed combineren en is een mooie rustige kleur voor de babykamer. Bekijk hier de leukste grijze babykamers!

Een grijze babykamer kan zowel voor een jongen als een meisje. Grijs is een unisex kleur. Is jouw lievelingskleur grijs? Of gebruik je veel grijze elementen in jullie huis? Dan hebben wij een paar pareltjes op het gebied van grijze babykamers voor je gespot! Want mooi grijs is niet lelijk...

Modern en landelijk

De kleur grijs kan verschillende looks aan een babykamer geven. Ga je voor donkergrijze of antraciet kleurige meubels, vloer of muur dan creëer je een zeer moderne babykamer met een chique uitstraling. Wanneer je kiest voor een lichtere tint grijs in combinatie met witte en of houten meubels dan creëer je een gezellige babykamer in een landelijk thema. 

Meerdere kids in dezelfde babykamer? Laat de basis grijs en verander enkel wat accessoires!

Babykamer in het grijs met

Wil je een grijze babykamer combineren met een andere kleur? Dat kan zeker! De kleur grijs is heel makkelijk te combineren met andere kleuren. Sterker nog, het versterkt elkaar vaak! De kleuren in het lijstje hieronder gaan uitstekend samen met alle kleuren grijs.

 • Roze
 • Lichtblauw
 • Wit
 • Zwart
 • En vergeet hout niet! 

Het geslacht nog nog niet weten?

Het was vroeger heel gebruikelijk om het geslacht van de baby nog niet te weten. Tegenwoordig weten veel ouders het geslacht al na 16 weken zwangerschap. Je kan er natuurlijk altijd voor kiezen om het niet te weten, zodat het een verrassing blijft voor iedereen. Wordt het een jongen of een meisje? Dan is grijs dé ideale kleur! Je houdt de basis van de babykamer neutraal met een enkele grijze muur, of meubels in een grijze tint. Later kun je met accessoires eventueel wat meer kleur inbrengen die past bij het geslacht van jullie kindje. Bekijk hieronder de leukste grijze meubels en accessoires voor de babykamer.

 

 1. Kapstok Roommate DK, psikhouvanjou, €27,95
 2. Tapijt Bloomingville, dekleinezebra, €52
 3. Kussen Annabel Kern, dekleinezebra, €52
 4. Design stoel XL bloom, dekleinezebra, €195
 5. Poster fine little day day, dekleinezebra, €24,95
 6. Ledikant Sebra, dekleinezebra, €799,95

Toch op zoek naar een ander kleurtje voor de babykamer? Bekijk hier inspiratie voor kleurrijke babykamers

Marlon Verhoeven

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.