House of Jamie zomercollectie

House of Jamie zomercollectie

Bekijk hier de House of Jamie zomercollectie. Hele fijne stoffen en een mooie frisse lijn met leuke prints!

Wij zijn helemaal weg van de nieuwe lente- en zomercollectie van House of Jamie. Een collectie babykleding vol stijlvolle items van fijne en zachte stoffen waar kids ook nog eens makkelijk in kunnen bewegen: kijk, dat is een echte aanvulling op de kledingkast!

House of Jamie is bedacht en ontwikkelt door Barbara Gouka, zelf ook moeder. Haar uitgangspunt voor de kleding? Exclusieve en betaalbare outfits ontwerpen. En dat is gelukt! Voor alle items van House of Jamie gebruikt ze fijne natuurlijke stoffen die heerlijk zacht zijn voor baby's en kinderen. Daarnaast zijn alle producten ecologisch en 100% Fair Trade. Stijlvol en goed voor mens en natuur, een mooie combinatie.

Nieuwe collectie!

De nieuwe lente- en zomercollectie van House of Jamie is een aanvulling op hun huidige ‘year-round’ kledinglijn. Daarom zijn de minimalistische designs met een klassieke touch ook in deze collectie weer terug te vinden. Dat is onder andere te zien aan de Bretonse streep en een nieuwe grijze melange stof. Bekijk hieronder een selectie van kleding die bij House of Jamie gekocht kan worden voor inspiratie. Enne... de kleding is voor kids tot en met 4 jaar, dus je kan nog wel even vooruit!

Toffe Rompers

1. Romper: Baby Summer Suit - Stone 53,00, 2. Romper: Baby Summer Suit - Breton 53,00

Fashionable Shirts en Shorts

3. Shirt: Classic Tee 36,00, 4. Shirt: Ruffled Girls Tee 38,00, 5. Short: Baby Bloomer - Grey Melange 33,00, 6. Short: Baby Bloomer - Breton 33,00

Stoere broeken

7. Broek: Classic Sweat Shorts - Stone 38,00, 8. Broek: Classic Sweat Short - Breton 38,00

 Rokken en jurk House of Jamie

9. Rok: Classic Skirt Stone €36,00, 10. Rok: Classic Skirt Breton 36,00 11. Jurk: Classic Dress Breton 53,00

Wil je graag nog meer babykleding zien? Bekijk dan zeker even ons artikel van trendy babykleding Z8 en neem een kijkje in onze hippe shops

Redactie MiniMe.nl

Door

21 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.