Baby in de buik heeft de hik

Baby in de buik heeft de hik

Bekijk deze video van een baby die de hik heeft in de buik van zijn moeder. Dat is echt een heel grappig gezicht! Knap dat ze dit precies nu weet te filmen.

Dat zwanger zijn geweldig is en baby's zelfs in de buik al fantastische dingen kunnen, wordt bewezen in deze video. Deze mama-to-be wist het goed te filmen dat die kleine de hik heeft. Echt aan grappig gezicht. 

Een paar schopjes van een ongeborene is prachtig en daar zijn we bekend mee. Als je goed kijkt zie je aan de linkerkant de buik ritmisch op en neer bewegen, het zijn een soort kleine schokjes. Het komt super vaak voor dat je baby de hik heeft. Bij de één wat eerder dan de ander. Vaak herken je het niet en denk je wat is hij/zij onrustig. Eenmaal herkent voel je het veel vaker!

Redactie MiniMe.nl

Door

30 september 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.