Zwangerschap aankondigen - Originele manieren!

Zwangerschap aankondigen - Originele manieren!

Waarom 'gewoon' vertellen dat je zwanger bent? Kijk naar deze toffe video's voor inspiratie om het net even anders te doen.

Zwangerschap aankondigen. Hoe pak je dat aan? Ben je nog aan het zoeken hoe je het nieuws gaat vertellen? Het is leuk om om een speciale manier aan te kondigen dat je zwanger bent. Zwangerschap aankondigen dat kun je doen op deze originele manieren.

Zwangerschap aankondigen met een unieke foto

Wij hebben een heel artikel geschreven met heel veel foto's. Wil je er meer zien? Kijk dan hier:  Vertellen dat je zwanger bent doe je zo!

Vertel het door het spel "hints"

Dit is een grappige manier om te vertellen dat jullie zwanger zijn. Je doet het spel hints tijdens een gezellig avondje. Dan beeld je uit: We zijn zwanger!!

Aankondigen aan jullie kindje

Hoe vertel je het grote nieuws van je zwangerschap aan je kind? Ze krijgen een broer of zus erbij. Zie hieronder de reactie van een jongen op het nieuws dat hij een grote broer wordt.

Zwangerschap aankondigen aan je ouders

Dit stel vertelt de zwangerschap op een leuke manier. Zie de video hieronder.

Kindje met leuk shirt vertelt papa het nieuws

Bun in the oven (vertel het aan jullie vrienden)

Wanneer je denkt dat dit over de nieuwste scary movie gaat heb je het compleet mis. Dit filmpje gaat over 'the bun in the oven'... De uitspraak 'the bun in the oven' betekent dat je zwanger bent. De manier waarop het filmpje zich afspeelt is erg grappig om naar te kijken en laat je heel het filmpje nieuwsgierig! De man en vrouw in spe hebben dit filmpje rond gestuurd om het nieuws te vertellen. 

Blije Doos 728x90

Vertel het aan je partner? Zet een fles in de koelkast!

Redactie MiniMe.nl

Door

18 april 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.