Babykamer behang prints

Babykamer behang prints

Maak de babykamer leuk door het gebruik van toffe prints! Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn op het gebied van printjes.

Bij het inrichten van de babykamer is de kleur van de muren ontzettend belangrijk. Eigenlijk wil je geen felle kleuren overal omdat het veel te druk is, maar een witte muur is ook maar zo saai. Hoe los je dat op? Met een behang met prints!

Je zal vast een bepaalde voorkeur hebben voor de babykamer als je gaat rondkijken. De een wil heel graag een stoere babykamer, de ander heeft het allemaal liever iets zachter en liever. En sommigen gaan gewoon voor iets compleets anders en behangen de muur bijvoorbeeld met ananassen. Ja, en het leuke is dat het nog werkt ook! Kijk snel verder voor inspiratie voor je babykamer behang.

 

Stoere babykamer

Wat dacht je van de stoere batman-print? Kan je kleine held alvast wennen aan zijn 'alter-ego'. Of een paar rustgevende wolken, die een saaie muur perfect op kunnen leuken. Daarnaast zijn sterren zowel voor jongens als meiden geschikt om de kamer een finishing touch te geven. Nog een plus: dit behang blijft ook voor een dreumes en peuter heel leuk.

 

Babykamer behang lief

Wil je graag een zoete, schattige babykamer inrichten? Dan is behang of muurstickers van dieren een heel leuk alternatief. Je kan kiezen voor een realistische weergave zoals het konijn, of een abstractere versie zoals de olifant en beer. Als je voor muurstickers kiest kan je deze vaak ook heel makkelijk verwijderen.

 

Babykamer behang rustig

Speel je het liever op veilig (of weet je gewoon nog niet of je een jongen of meisje krijgt), dan is het leuk om voor neutrale kleuren als groen en grijs te gaan. Door sommige driehoeken uit de voorbeelden een andere kleur te geven krijg je een lekker speels effect. En let ook op het terugkerende dierenthema in de voorbeelden.

 

Babykamer behang vrolijk

Als je dit behang ziet dan moet je wel vrolijk worden! In ieder geval denk je direct aan de zomer. Lekker uitziende ijsjes in verschillende kleuren en vrolijke ananassen op de muur geven de babykamer een zonnige uitstraling. Als je de rest van de kamer in neutrale kleuren verft creëer je een mooi gebalanceerde kamer die zeker niet te druk is.

Westwing Algemeen 728x90 2.0

Daisy van Schaijik

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.