Hoe denken baby's?

Hoe denken baby's?

Je baby is veel slimmer dan je misschien had gedacht! Hoe denken baby's eigenlijk? Ze zijn schattig, mooi en te lief! Er is veel meer achter zo'n lief gezichtje.

Je blijft je verbazen hoe het instinct van zo'n kleintje is. Een baby maakt ingewikkelde berekeningen hoe deze wereld nou eigenlijk werkt. Ontdek wat er in dit verrassende onderzoek naar voren komt.

Hoe denken baby's?

Je ziet in deze video dat baby's veel slimmer en verder zijn dat we eigenlijk denken. De meeste mensen danken dat een baby hulpeloos is en helemaal niets kan.  Natuurlijk is zo'n kleintje volledig afhankelijk van zijn ouders. Echter liggen ze niet alleen maar te slapen. Hun ontwikkeling gaat zo snel. De leercurve die ze doormaken is écht bizar! Ze maken zo jong al ingewikkelde berekeningen die erg logisch zijn. Ze willen de wereld ontdekken en weten hoe alles in elkaar steekt.

Sarah Glasbergen

Door

08 april 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.