Creatieve moeder maakt droomfoto's van haar baby

Creatieve moeder maakt droomfoto's van haar baby

Deze mama maakt de leukste foto's van haar slapende baby! Bekijk snel de avonturen van baby Wengenn!

Waar dromen baby's eigenlijk van? Met deze vraag ging mama Queenie Liao aan de slag vlak na haar jongste zoon geboren was. Terwijl kleine Wengenn sliep maakte ze de mooiste landschappen en avonturen. Zou Wengenn hier ook over dromen? 

Deze creatieve mama maakte al meer dan honderd foto's die verschillende avonturen laten zien van Wengenn. Haar drie maanden oude baby maakt de gekste dingen mee: van trapeze-zwaaien in het circus tot het schilderen van een meesterwerk. Queenie vertelt:

Iedere dag vlak voor Wengenn in slaap valt stel ik me hem voor als de hoofdpersoon in een van mijn favoriete series. Dan begin ik met het opzetten van de achtergrond met kleding, knuffels en andere huishoudelijke materialen. Als Wengenn dan in slaap is gevallen leg ik hem in het midden van het thema neer en maak ik de foto's!

Droom-foto's van je baby

Ook zin om bijzondere foto's te maken van je kleine? Misschien kan Queenie je net de inspiratie geven die je nodig hebt! Bekijk de grappige en avontuurlijke collectie hieronder.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Daisy van Schaijik

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.