DIY: zelf 3 originele knuffels maken

DIY: zelf 3 originele knuffels maken

Ik vond op Pinterest drie hele gave DIY's waar je kindje zeker weten dolblij mee zal zijn. Leuk om in het weekend te maken!

Het reuzenkonijn dat ik laatst tegenkwam op Pinterest stal onmiddelijk mijn hart. Hoe leuk is deze voor de kinderkamer? Na even verder neuzen kwam ik nog meer leuks tegen wat je vrij makkelijk zelf kunt maken. Aan welke van deze drie DIY's ga jij je wagen?

DIY: reuzenkonijn

Dit reuzenkonijn heeft een mega cuteness factor! Anne van de blog Flax & Twine heeft het patroon en een handige tutorial voor je klaar staan. Het konijn zal niet in een uurtje af zijn, maar we beloven dat de moeite zeker niet voor niets zal zijn. Dit konijn wordt zeker weten de all time favoriet van je kids!

DIY: Mountain kussen

Dit kussen staat leuk in een peuterbedje, maar natuurlijk ook in je favoriete stoel in de woonkamer! Maar pas op, als je er eenmaal een gemaakt hebt en weet hoe easy het is, vult je huis zich in no-time met leuke kussens als deze. De tutorial vind je op Design Sponge.

DIY: Walvisknuffel van oude jeans

Heb je nog een oude spijkerbroek in de kast waar je eigenlijk wel op uitgekeken bent? Gooi niet weg maar gebruik 'm voor deze leuke walvisknuffel! Voor deze diy hoef je alleen een beetje handig te zijn met naald en draad óf de trotste bezitter van een naaimachine zijn. Op de Finse blog Valaan Villapaita vind je de Engelstalige tutorial.  

Rosanne Buitendijk

Door

18 december 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.