Hema huisje vouwen

Hema huisje vouwen

Dit is de manier waarop je een Hema huisje het snelst opvouwt! Het huis klap je makkelijk uit, maar in elkaar, dat moet je gewoon even weten.

We hadden niet verwacht dat dit een probleem kon zijn, tot we er zelf mee stonden te worstelen: het Hema huisje. Met één worp gooi je het huisje uit en heeft je kind een leuke plek om in te spelen. Totdat... je dat ding weer in elkaar moet vouwen. 

En dat kost meer moeite dan je denkt. Het Hema huisje vouwen werkt hetzelfde als de zonneschermen die je voor je auto hebt, maar er zitten nu vier van die schermen aan elkaar. In een vierkant. Hoe vouw je dit dan op? Deze handige video van HuizeSibbe laat heel duidelijk zien hoe je het huisje op kan vouwen. Met dank aan HuizeSibbe staat ons Hema tentje ook weer netjes opgevouwen in de kast.

Hema speeltent

Denk je, ik ga de uitdaging aan? Dan kan je op de website van de Hema het huisje aanschaffen voor 10 euro (ook in andere kleuren verkrijgbaar). Voor de prijs hoef je het niet te laten dus, en met deze video is opruimen in ieder geval ook geen probleem meer!

Heeft jouw kind ook een lievelingsknuffel? Ben je die wel eens kwijtgeraakt? Laat het weten in een reactie!

Daisy van Schaijik

Door

30 september 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.