Heel bijzonder: Moeder en dochter bevallen tegelijkertijd

Heel bijzonder: Moeder en dochter bevallen tegelijkertijd

Deze moeder en dochter vallen op hetzelfde moment: ongelooflijk!

De kans dat deze situatie voorkomt is waarschijnlijk ontzettend klein: moeder en dochter die op dezelfde dag bevallen! De moeder werd dus op de dag van haar bevalling niet alleen voor de tweede keer moeder, maar ook voor de eerste keer oma. Heel bijzonder!

Moeder Heather (40) en dochter Destinee (20) bevielen allebei van een gezond kind. De Heather beviel eerst van een dochter en 3 uur later beviel de Destinee van een zoon. Eh... dat betekend dus dat de zoon even oud is als zijn tante? Hoe langer je er over nadenkt, hoe vreemder het klinkt. Toch is het echt!

Tegelijkertijd bevallen

Eerst was het een beetje vreemd, vond ook dochter Destinee toen ze haar grote nieuws ging vertellen aan haar moeder. Die zei vrolijk dat ze ook in verwachting was! Verrassend, maar daarom zeker niet minder leuk. Dat ze ook nog eens op dezelfde dag moesten bevallen had echt niemand verwacht! 

Daisy van Schaijik

Door

30 september 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.