Maed for Mini

Maed for Mini

Een tof unisex babymerk met hippe rompers en sokken van biologisch katoen. Lekker zacht en in diverse mooie kleuren en designs verkrijgbaar.

Maed for Mini is een unisex babymerk dat hippe rompers en sokken verkoopt. De rompers en sokken van biologisch katoen zijn lekker zacht en in verschillende mooie kleuren en designs verkrijgbaar.

Maed for Mini ontwerpt kinderkleding dat niet alleen fijn is voor je baby om te dragen, maar waar je als fashion-bewuste ouder ook heel blij van wordt! In 2013 is het label opgericht door Maerle Mulder en Edward Ouwerkerk. Zij hebben zich laten inspireren door het dagelijkse familieleven en hun zoontje Valentijn. Maed for Mini is een Rotterdams merk gelegen in Amsterdam, dat in verschillende winkels in Nederland verkrijgbaar is.

Extra pluspunt: de bestelling komt in een leuke kado-verpakking, dus erg leuk als kraamkado. Als je van biologische materialen en toffe prints houdt moet je zeker even een kijkje nemen in de webshop: www.maedformini.com

Redactie MiniMe.nl

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.