Babykamer verven? Gebruik dan dit handige hulpmiddel

Babykamer verven? Gebruik dan dit handige hulpmiddel

Ga je aan de slag in de babykamer gebruik dan dit hulpmiddel en voorkom gestuntel tijdens het klussen!

Sta je op het punt de babykamer te verven en in de richten? Spannend! Misschien heb je al een kleur in je hoofd, of een leuke combinatie van kleuren. Als je de kamer geverfd hebt en bijpassende spullen gaat zoeken is dit hulpmiddel precies wat je nodig hebt!

Verfchip-sleutelhanger

En over welk hulpmiddel we het dan hebben: de verfchip-sleutelhanger! Je neemt een verfkaartje mee van de kleur verf die je hebt gebruikt in de babykamer. Even een klein vierkantje of rondje eruit knippen en op een sleutelhanger plakken. Aan de ene kant plak je de kleur verf, aan de andere kant schrijf je op waar je die kleur gebruikt hebt en hoe de verf heet. Als je een goede pen hebt die niet vlekt kan je ook gewoon op de achterkant van de verfkaarten schrijven en daar een gat in prikken. Dit hulpmiddel is echt ideaal als je de babykamer in gaat richten!

Heb jij nog handig verftips of misschien wel tips om makkelijk babyspullen te scoren? We horen ze graag!

Daisy van Schaijik

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.