Bevruchting tot geboorte in film weergegeven

Bevruchting tot geboorte in film weergegeven

Hoe werkt het proces nou van bevruchting tot geboorte. Je biologieles is misschien al wat weggezakt daarom deze mooi animatie!

De geboorte van een kind is iets heel moois om mee te mogen maken, daar zal iedere vrouw het wel over eens zijn. Er groeit gewoon een nieuw leven in je lichaam! Deze prachtige film laat de de reis van de bevruchting tot geboorte op een heel bijzondere manier zien. 

Met behulp van computertechnieken wordt de zwangerschap tot in detail in beeld gebracht, maar het is zeker geen koude instructievideo (van eicel tot baby, en hoppa in fast-forward). Door de manier van filmen krijgt de ontwikkeling van de baby iets intiems, en dat is prachtig om te zien. En om dan te bedenken dat iedereen op deze manier ter wereld is gekomen... wat een reis hebben we eigenlijk af moeten leggen tot je als baby geboren wordt!!

Daisy van Schaijik

Door

30 september 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.