Babykamer mintgroen - inspiratie voor de babykamer

Babykamer mintgroen - inspiratie voor de babykamer

Laat je inspireren door de kleur mint. Wij spotten deze meubels en accessoires voor in de babykamer.

Mintgroene babykamer wat voor jullie? Combineer het met roomkleur, taupe en grijstinten voor een frisse uitstraling. Enne... als je mintgroen combineert met steigerhout krijg je een vrolijke kamer met een warm en ruig randje. Wij spotten deze meubels en accessoires voor in de babykamer.

Babykamer mintgroen

Geen idee of wil je niet weten of je kind een jongen of meisje is? Een mintgroene babykamer is geschikt voor allebei. Kies een muur uit en verf die helemaal mint. Zorg dat je de rest van de muren wit houdt.

Westwing Algemeen 728x90 2.0

Of loop alvast vooruit en kies een mintgroen behang met print (grafische prints zijn een van dé woontrends van dit jaar). Gecombineerd met een witte vloer en grijze of taupe accessoires maak je je babykamer helemaal af.

Accessoires voor in de babykamer

Ok, mintgroen is leuk, maar geen zin om de hele muur te verven? Met een paar accessoires kom je ook al een heel eind. Wat dacht je van een leuke kledingkast of commode in mintgroen? Ook leuk is om de bovenste helft van de muur mintgroen te verven en de onderste helft met steigerhout te bekleden. Kijk voor meer steigerhout ideeën bij babykamer steigerhout.

Heb je zelf een leuke mintgroene babykamer of leuke mintgroene accessoires? Stuur je foto naar redactie@minime.nl en misschien staat jouw foto binnenkort wel op deze pagina! 

Daisy van Schaijik

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.