De leukste kinderaccommodaties voor een fijne vakantie met kinderen

Lekker op vakantie met de kinderen! Maar dat is alleen écht lekker als de accommodatie ingericht is op een gezin. Wij vertellen je welke kinderaccommodaties je niet mag missen voor een onvergetelijke vakantie!

Als je met je gezin op vakantie gaat, dan is er één ding belangrijk: je accommodatie moet afgestemd zijn op jullie gezin. Een kidsproof huisje en een vakantiepark waar voor je kinderen veel te doen is, zijn vaak hét recept voor een ontspannen vakantie voor de kids én voor papa en mama. Dus hier komen ze: de fijnste kinderaccommodaties om er even lekker tussenuit te gaan!

Kinderaccommodaties op Recreatiepark De Boshoek

Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen is dé plek waar je moet zijn voor een vakantie met kids. Dit vakantiepark is in alles ingericht op gezinnen met jonge kinderen. Er zijn veel speeltuinen, er is een heerlijk zwembad én je hebt de keuze uit verschillende kindvriendelijke accommodaties:

  • De 7-persoons kinderbungalow. Deze 7-persoons kinderbungalow staat op een autovrij gedeelte van het park en is volledig kindvriendelijk ingericht. Zo is er in de woonkamer een speelplek voor kinderen en is de bungalow voorzien van een speel-, kinder- en babykamer! Aan alles is gedacht. Van stopcontactbeschermers en beveiliging in de keukenkastjes tot kinderstoelen, een commode en een babybadje.
  • De 4-persoons familiehotelkamer. Op Recreatiepark De Boshoek vind je ook een hotel met op de begane grond de luxe familiekamer voor 4 personen. De kamer is luxe ingericht en heeft een aparte slaapkamer met een stapelbed voor de kinderen. Zo hebben jullie allemaal je eigen privacy, maar zijn jullie wel dichtbij elkaar! Je kunt gebruik maken van alle faciliteiten van het park, waardoor je kids zich super goed zullen vermaken!
  • De 4- en 6-persoons familielodges. Wil je genieten van het échte vakantiegevoel, maar ook de luxe en het comfort van thuis niet missen? Deze familielodges bieden je dan alles wat je nodig hebt: gezellig en stijlvol ingericht met slaapplekken voor jullie en voor de kids, gezellige woonkeuken, badkamer met wastafel en toilet, twee aparte douches en apart toilet.

kind met gezin bij tent

Reserveren voor een kindvriendelijke accommodatie op Recreatiepark De Boshoek doe je hier: Reserveren Boshoek!

Met de kids op vakantie naar Vakantiepark Sallandshoeve

Op vakantie met de kinderen naar Vakantiepark Sallandshoeve? Een goed idee! Op dit vakantiepark kom je echt tot rust zonder dat de kinderen zich hoeven te vervelen. In de stoere safaritenten op Vakantiepark Sallandshoeve heb je het echte kampeergevoel, maar dan met wat extra luxe. De safaritenten zijn gelegen aan de speelvijver, zodat je kinderen zich heerlijk op het strandje kunnen vermaken!

safaricottages Vakantiepark Sallandshoeve

Reserveren voor een safaritent op Vakantiepark Sallandshoeve doe je hier: Reserveren Sallandshoeve!

Voor welke kindvriendelijke accommodatie kies jij? We zijn benieuwd!

Anouk Bik

Door

29 september 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.