5x Kindvriendelijke hotspots in Den Haag

5x Kindvriendelijke hotspots in Den Haag

Woon jij in Den Haag of heb je binnenkort een gezellig tripje naar deze leuke stad gepland met je gezin? Dit zijn 5 leuke kindvriendelijke hotspots in Den Haag en omgeving!

In Den Haag zijn ontzettend veel leuke tentjes waar je heen kunt gaan, maar welke zijn nu kindvriendelijk en kan jij met je hele gezin je een dagje vermaken? Wij zetten de 5 leukste kindvriendelijke hotspots in Den Haag en omgeving voor je op een rij!

 

OMA TOOS

Momenten: koffie met iets lekkers, lunch, borrel, diner, kinderfeestje, babyshower
Speelhoekje of -tuin: ja
Verschoningsmogelijkheid: ja
Kindermenu: nee, maar wel heel veel pannenkoeken, poffertjes of frietjes!

Oma Toos is een oer-Hollands concept waar je samen met je kids kunt genieten van de heerlijkste pannenkoeken, poffertjes en wafels. Bovendien kunnen ze zich voor, tijdens en na het eten prima uitleven in de speelhoek. Ben je niet van de pannenkoeken? Er staan ook lunch-, voor- en hoofdgerechten op de kaart als broodjes, kroketten, stamppot, burger, vispannetje en salades! Op en top Hollands eten, van oma Toos natuurlijk! Naast een heerlijke plek in het restaurant, kun je ook nog eens lekker hapjes en drankjes doen op het zonneterras met een prachtig uitzicht op de jachthaven van Scheveningen. Heel belangrijk ook om te weten: kinderen mogen na afloop altijd een cadeautje grabbelen!

Oma Toos - Dr. Lelykade 3r
www.oma-toos.nl 

Koffie en kind

Momenten: ontbijt, koffie met iets lekkers, lunch
Speelhoekje of -tuin: ja
Verschoningsmogelijkheid: ja
Kindermenu: nee, wel eenvoudige lunchopties

Koffie en Kind is een ontmoetingsplek waar ouders en kinderen van 0 tot 4 jaar samenkomen om heerlijk een bakje koffie te drinken en om samen te kunnen spelen en leren. Deze unieke spot met leuke speelhoeken, een natuurtuin en dagelijkse activiteiten maakt het een plek waar kinderen zich uren kunnen vermaken!

Koffie en Kind - Laan van Poot 38
www.koffieenkind.nl

Pluk den haag

Momenten: koffie met iets lekkers, lunch, kinderfeestje
Speelhoekje of -tuin: ja
Verschoningsmogelijkheid: ja
Kindermenu: nee, maar wel genoeg keuze aan (gezonde) snacks 

Willen jullie genieten van de rust terwijl je iets lekkers eet of drinkt? Dan ben je bij Pluk Den Haag aan het juiste adres. Dit is namelijk een inspirerende hotspot voor kinderen in een natuurrijke omgeving van maar liefst 5 hectare! In deze natuurtuin kunnen kinderen zelf groente en fruit plukken in de moestuinen, verschillende dieren aaien en er zijn ook nog eens dagelijks toffe activiteiten. In de lunchroom worden alleen maar biologische producten gebruikt en zo veel mogelijk uit eigen tuin, waaronder veel bijzondere en vergeten groenten.

Pluk Den Haag - Loosduinse Hoofdstraat 1184a
www.plukdenhaag.nl

strandclub leuk

Momenten: ontbijt, koffie met iets lekkers, lunch, high tea, borrel, diner
Speelhoekje of -tuin: ja
Verschoningsmogelijkheid: ja
Kindermenu: nee, maar wel een paar kindergerechten

Bij Strandclub Leuk kun je even rustig zitten, heerlijk lunchen of genieten van een kopje koffie terwijl de kids zich vermaken in de afgesloten strandspeeltuin. Er is zelfs een springkussen, wat een feest! Deze beachclub richt zich volledig op gezinnen en kinderen, waardoor iedereen een fantastische dag zal hebben. Op de kaart vind je verschillende biologische gerechten terug en voor de kids zijn er verantwoorde chippies en koekjes van het merk Goodies Organix. Winning! Heel prettig: je kunt er gratis parkeren en met het openbaar vervoer zijn ze ook goed bereikbaar. 

Strandclub Leuk - Deltaplein 1
www.strandclubleuk.nl

Redactie MiniMe.nl

Door

15 augustus 2023

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.