Drijfhout in de babykamer

Drijfhout in de babykamer

Op zoek naar iets origineels voor in de babykamer? Dit vrolijk gekleurde drijfhout kun je helemaal zelf maken.

Alle winkels en webshops al uitgeplozen, zonder resultaat? Dan is het tijd om zelf aan de slag te gaan! DIY je eigen accessoires voor in de babykamer. Ja leuk, hoor ik je al denken, zo handig ben ik helemaal niet! Geen zorgen, deze accessoires van drijfhout zijn supersimpel en superleuk om te maken. 

Hoe doe je dat dan? Simpel, je gaat gewoon naar het strand of de winkel en zoekt een aantal leuke takken, stokken en schelpen. (Als je ze van het strand haalt wel even goed laten drogen). Kies een paar leuke, felle kleuren verf en ga aan de slag! Verf een aantal leuke patronen (laat ook iets van het hout en de schelp zien) en groepeer ze. De stokken kunnen aan de muur, in een vaas of desnoods achter een spiegel. Of wat dacht je van een mooie hanger? Je babykamer krijgt meteen een persoonlijke touch, superleuk toch? Kijk hieronder voor meer inspiratie.

Geen zin om te knutselen? Shop ze bij Etsy

Daisy van Schaijik

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.