Het meest stijlvolle kind van Instagram?

Deze kleuter is een echt stijlicoon! Haar zoon (5) is nog maar een kleuter, maar nu al een megapopulair fashion-icoon op Instagram.

Kleren maken de .... kleuter? Stijlvolle kleding is voor alle leeftijden, zo bewijst Luisa Fernanda Espinosa, fashion styliste en moeder van Alonso Mateo. Haar zoon (5) is nog maar een kleuter, maar nu al een megapopulair fashion-icoon op Instagram. Ze deelt dagelijks een outfit met haar meer dan 100.000 volgers en we moeten zeggen: looks good! 

Alonso draagt nette blouses met designer jeans net zo makkelijk als polo's, dure zonnebrillen en leren jacks. Poseren lijkt ook wel voor hem weggelegd: hij neemt net zo makkelijk modellen poses aan als een volwassene. Kijk mee naar een selectie van zijn trendy outfits.

Daisy van Schaijik

Door

19 augustus 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.