Lifestyle shoot bij de winnares van onze Grote Winactie

Lifestyle shoot bij de winnares van onze Grote Winactie

Weet je nog dat je vorig jaar bij ons je baby-uitzet kon winnen ter waarde van maar liefst €5.000?! Zoë was de gelukkige winnares en wij gingen bij haar op bezoek!

Je zal het maar winnen: een baby-uitzet ter waarde van maar liefst €5.000 met prijzen van de mooiste merken, toffe webshops en creatieve professionals. Zoë was de gelukkige winnares van onze Grote Winactie en een paar maanden na de bevalling van zoontje Jordan, ging fotografe Lin van Pictures by Lin bij haar op bezoek!

Wat waren we trots op onze samenwerking waardoor we een te gék prijzenpakket konden samenstellen voor één gelukkige winnaar. Er werd fanatiek meegestreden om de eerste plek, maar Zoë was degene die uiteindelijk de meeste punten verzamelde! Na de geboorte van haar zoontje Jordan nam Lin voor ons een kijkje om te zien of alle mooie prijzen goed terecht zijn gekomen. En dat was zo! Kijk snel mee voor een sfeerimpressie!

Gezin met newborn op bed

Voetjes van baby en broertje

Baby in close up

Grote Winactie: de prijzen

Wat kon je ook alweer allemaal winnen als je op de eerste plek eindigde van onze Grote Winactie? Hieronder zetten we het nog even op een rij:

Lifestyle shoot van Pictures by Lin

Zoë won natuurlijk, zoals je in dit artikel kunt zien, een lifestyle shoot door Pictures by Lin. Lin streeft er altijd naar om jouw kleintje op zijn of haar puurst vast te leggen, als waardevolle herinneringen aan die eerste weken met jouw zoon of dochter. ‘Baby’s hebben zo veel moois te vertellen aan ons volwassenen. Allemaal hun eigen stem, ieder uniek. Van pittige vechtertjes tot gevoelige persoontjes en alles wat dat tussenin zit. Met liefde kom ik bij jullie thuis voor mooie portretten van jullie mooiste bezit’, aldus Lin!

Draagzak One Air van BabyBjörn

Ook een fijne draagzak van BabyBjörn was onderdeel van het grote prijzenpakket. Het model One (Air) is, net als alle andere draagzakken van het merk, in samenwerking met kinderartsen ontworpen, voldoet aan alle veiligheidseisen en is ergonomisch en medisch goedgekeurd. De draagzak heeft een verstelbare, hoge hoofdsteun om je baby's nekje goed te ondersteunen en beschermen. Daarnaast kan het zitoppervlak in de breedte worden vastgezet. Bovendien is het ook een rugdrager, waardoor je 'm kunt gebruiken tot 3 jaar.

Luiers & babyverzorging van Bambo Nature

Bambo Nature is een vernieuwd merk op het gebied van natuurlijke babyverzorging. Dit merk, ontstaan uit de ‘Nordic way of life’, wordt geproduceerd in Denemarken: daar waar kwaliteit hand in hand gaat met respect voor elkaar en de natuur. De luiers en babyverzorgingsproducten van Bambo Nature zijn gemaakt met de beste materialen voor de huid van je baby. Dit zijn minimalistische producten zonder toevoegingen. De producten zijn dermatologisch getest en zijn Asthma Allergy-gecertificeerd voor een minimale kans op allergie, eczeem of huidirritatie. Perfect voor de (gevoelige) babyhuid dus!

Matras van Aerosleep

Veilig slapen met Puckababy & Aerosleep

Sinds vorig jaar zijn Aerosleep (de pionier in veilig slapen) en Puckababy (de pionier in veilig inbakeren en beter slapen) samengegaan: the perfect match, een droomcombi. Deze combinatie wordt door veel ouders gebruikt, omdat beide merken je kindje beter en veilig laten slapen, ze uitgebreid wetenschappelijk getest zijn, enkel met de beste materialen werken, ÖkoTex 100 gecertificeerd en gemaakt zijn in Europa. Zoë won een Puckababy Piep én het Aerosleep Evolution Pack PREMIUM: een ledikantmatras met 3D-beschermer.

Kinderwagen & voetenzak van Joolz

De allernieuwste kinderwagen van Joolz; ook die werd bij Zoë thuis afgeleverd. De nieuwe Joolz Day+ is een comfortabel en award-winnend design dat meegroeit met je baby, zich perfect aanpast aan elk type ouder en ook nog eens eenvoudig en met slechts één hand te gebruiken is. De Day+ staat garant voor een supersoepele rit en ziet er ook nog eens geweldig uit. Samen met zijn levenslange garantie is de iconische Joolz Day+ perfectly smart en ben je helemaal klaar voor de toekomst!

Behang van Perron 11

Custom made behang van Perron 11

Zoë kon de babykamer een écht unieke, persoonlijke touch geven met de op maat gemaakte behangmural van Perron 11. Perron 11 is niet alleen een webshop met toffe, duurzame wand- en woondecoratie, maar is ook een ontwerpbureau. Daardoor is er héél veel mogelijk! Dit behang werd exclusief en persoonlijk op maat gemaakt voor de kamer van kleine Jordan, na een intakegesprek waarin al Zoë’s wensen en ideeën werden meegenomen.

Startersset met fles en spenen van Difrax

Om je baby een goede start te geven met flesvoeding, is het newborn-starterspakket van Difrax ideaal. Deze bevat naast fopspenen ook de Difrax Anti-Colic S-fles, die met het speciale anti-colic systeem achter in de fles helpt om darmkrampjes te voorkomen. Door de unieke S-vorm is de speen altijd goed gevuld, waardoor je baby alleen voeding binnenkrijgt en geen lucht. Deze fles is de populairste babyfles van Nederland; de vorm van de speen wordt makkelijk geaccepteerd. Zo is het makkelijker voor jou én je baby om eventueel flesvoeding met borstvoeding te combineren!

Ledikant & commode van Ukkepuk Meubels

Wat is een babykamer zonder meubels? Van Ukkepuk Meubels ontving Zoë een ledikant én commode uit de collectie VROLIJK. Ukkepuk Meubels is hét Dutch Design-merk voor kindermeubels. Ze zijn met de grootste zorg ontworpen met oog voor veiligheid, duurzaamheid en natuurlijk styling. Deze genderneutrale designs zijn de perfecte rustige basis voor iedere jongens- en meisjeskamer. Tegelijkertijd geeft de typische Ukkepuk-look iedere baby- en kinderkamer een unieke speelse touch!

Moeder kust baby

Geboortekaartje van Kaartje2go

Geboortekaartjes van Kaartje2go

Zoë mocht ook een geboortekaartje ontwerpen bij Kaartje2go. Daar kun je online zelf je persoonlijke, unieke geboortekaartje helemaal naar wens samenstellen met eigen tekst en eventueel foto’s. Maak gebruik van mooie bestaande ontwerpen die je kan customizen of upload je eigen ontwerp, dan drukken zij ‘m op een mooie kaart. Je hebt de keuze uit luxe papiersoorten, gekleurde enveloppen en prachtige sluitzegels. Ook voor adresstickers en een tegeltje of poster van je geboortekaartje kun je bij Kaartje2go terecht!

Reisbedje van Aeromoov

Thuis in de tuin of op het balkon, in de kamer, keuken, slaapkamer of kantoor, op bezoek bij opa en oma of bij vrienden: met het AeroMoov-reisbedje maak je in een handomdraai de ideale speel- of slaapplek voor je kleintje. Dit superlichte reisbedje neem je overal mee naartoe in een handige draagtas en zet je in slechts twee seconden neer! Dankzij de transparante zijkanten kan je kindje lekker spelen en slapen zonder dat je het ook maar één seconde uit het oog verliest. 

Marieke van Boven

Door

04 februari 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.