Instagram tip! Zo maak je leuke anonieme foto's van je kind

Instagram tip! Zo maak je leuke anonieme foto's van je kind

Handige inspiratie hoe jij leuke anonieme foto's kunt maken van je kindje die je zonder bezwaren van jezelf kunt delen op Instagram. Ideaal!

Uhm Saar, ga jij nou vertellen hoe je je kindje anoniem op de foto zet? Dat vragen mijn vriendinnen én volgers op Instagram zich vast af. Van mijn standpunt om geen foto's van Maud op Instagram te plaatsen week ik na een paar maanden stap voor stap af. Ik begon met voorzichte, anonieme foto's. Langzaam maar zeker werd dat steeds meer. Nu shinen we regelmatig samen in mijn feed. Maar wel met mate én met een beetje gezond verstand. Ik ben ondertussen echt bedreven in handige truckjes om leuke foto's van mijn kleine te maken, zonder dat haar gezichtje full frontal in beeld is. Die truckjes deel ik graag met jou! 

Je kindje wel op niet op Instagram

Of je foto's van je kind wel of niet op Instagram zet, is een afweging die jezelf moet maken. Ik ging van 'nee' naar af en toe een anonieme foto, naar 'wel ja, deze foto is zó leuk dus waarom ook niet'. Wat je keus ook is, het blijft goed om er bewust naar te kijken. Wil jij jouw kleine anoniem delen? Dan zijn dit dé tips waarmee je echt leuke foto's aan je feed kunt toevoegen!

  • Een voet is goed!

Voetjes of lekkere chubby beentjes zijn altijd goede foto's!

 

  • Baykleding uit de kast

Haal de kast leeg en maak wat leuke flatlays met items die goed bij elkaar passen. Misschien moet je wel even je hulp inroepen van je strijkbout, want kreukels doen niet zo veel goeds voor je foto. 

  • Keep it real

Ik vind het ook leuk om juist momenten te laten zien die real zijn. Denk aan de foto hieronder. Natuurlijk laat ik ook wel eens een perfect gestylde eetkamertafel zien, maar in combinatie met af en toe real life zooi houdt het allemaal lekker nuchter!

Easy van achter

Het is geen rocket science, maar de foto hieronder is dé manier voor een anonieme foto. Deze truc gebruik ik zoooo vaak! De foto is persoonlijk, maar je ziet Maud niet full frontal in beeld.

 

 

  • Bepakt en bezakt

Pak je kleintje gewoon goed in en ze is bijna niet meer herkenbaar. Haha!

 

  • Met je kinderwagen

Zo'n foto is DE manier om je mooie wagen aan de rest van Insta-land te showen! 

  • Foto's van boven af

Eigenlijk hetzelfde trucje als van opzij. Wees creatief en je krijgt echt heel leuk beeld!

 

Heb jij nog handige tips & tricks? 

Sarah Glasbergen

Door

07 september 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.