Gespot! De geweldige nijntje-collectie van Puckababy

Gespot! De geweldige nijntje-collectie van Puckababy

Puckababy, één van de bekendste merken in baby- en kinderslaapzakjes, heeft een te gekke nieuwe collectie: een samenwerking met nijntje! We like!

Zoals jullie vast al weten, ben ik groot fan van de slaapzakjes van Puckababy. Onze dreumes slaapt er echt ontzettend goed in! Er is nu een nieuwe collectie met Nijntje en die is echt te leuk. Ik vertel je er graag meer over!

De Nijntje-collectie van Puckababy

Wie is er vroeger niet voorgelezen uit de zo bekende Nijntje-boekjes van Dick Bruna? Ook bij ons thuis zijn ze echt een hit; vooral Mink vindt het superleuk om voor het slapengaan over Nijntjes avonturen te lezen! 

Puckababy, één van de bekendste merken in baby- en kinderslaapzakjes, heeft Nijntje nu ook geadopteerd en een supermooie Nijntje-collectie uitgebracht. De collectie bestaat uit vier fijne Puckababy-slaapzakjes die al bestonden, maar een nieuw jasje hebben gekregen:

Puckababy Piep: 0-3 maanden

De Piep is geschikt voor de allerjongste kindjes. Het is het ideale inbakerslaapzakje als je een onrustig kindje hebt dat veel huilt, moeilijk in slaap valt en/of snel weer wakker wordt. In de Piep kunnen baby’tjes zichzelf niet meer wakker slaan, omdat ze met de armpjes binnenin het slaapzakje liggen. Een heel fijn en veilig coconnetje dat niet strak zit, maar wel dat fijne gevoel van geborgenheid geeft!

LEES OOK: Slaapt je baby onrustig? Dit kun je doen!

Puckababy Mini: 3-6 maanden

De Mini is de opvolger van de Piep en weer een stapje naar het gewone slapen toe. Ook is deze slaapzak ideaal als je kindje strak ingebakerd heeft gelegen en je alvast een beetje wil beginnen met afbouwen. De Mini heeft namelijk ritsen op armhoogte, zodat je baby geleidelijk met vrije armpjes kan leren slapen.

Puckababy Bag Newborn: 0-6 maanden

De Bag Newborn is een normale slaapzak waar kinderen met hun armpjes vrij in slapen. Dit is ideaal voor baby’s die het inbakeren niet nodig hebben, maar geborgenheid wel heel fijn vinden. Je kunt er het inbakeren ook goed mee afbouwen en hij beschermt tegen kou en tocht.

Puckababy Bag 4 Seasons: 6 maanden - 2,5 jaar

De Bag 4 Seasons heb ik zelf voor Mink en vind ik echt ideaal. Ik schreef ook al eerder een artikel over mijn ervaringen met deze 4-seizoenenslaapzak van Puckababy. Deze slaapzak is de investering echt waard, omdat ie erg lang meegaat. Ook is ie heel makkelijk ‘om te bouwen’ van winter- naar herfst-, lente- en zomerslaapzak. Voor elke temperatuur heb je de veiligste en meest comfi slaapzak bij de hand. Zo handig! Zo slaapt je kindje nooit te warm of koud. 

Vier seizoenenslaapzak met Nijntje

Mink is inmiddels een dreumes van 1,5 jaar en slaapt al een tijdje in de Puckababy Bag 4 Seasons. Die was al verkrijgbaar in een heleboel leuke kleuren en motiefjes, maar nu dus ook in vier kleuren met een mooie Nijntje erop. Je hebt geen dekentje nodig, alleen de slaapzak is genoeg voor de perfecte slaaptemperatuur. Ik heb de luxe dat ik er nu twee in mijn bezit heb, dus als er eentje in de wasmand ligt, kan Mink net zo fijn slapen als altijd! En dat is voor zowel hem als ons héél prettig, haha…

Je shopt de Nijntje-collectie o.a. via bol.com >>

Sarah Glasbergen

Door

18 september 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.