Gespot! De stylish luieremmer van We-Too

Gespot! De stylish luieremmer van We-Too

Geloof ons: je hebt een luieremmer nodig. Goed nieuws: er zijn heel stijlvolle te koop! Wij tippen graag de luieremmer van We-Too!

Een luieremmer is niet de meest leuke of schattige aankoop voor je baby, maar trust me: je hebt er wel eentje nodig. En waarom dan niet gelijk een mooie? Jawel, die bestaan! Wij tippen graag de luieremmer van het merk We-Too!

Ik was zelf enorm eigenwijs. Toen ik zwanger was, vond ik een luieremmer maar onzin. Ik gebruik wel gewoon een normale vuilnisemmer met een vuilniszak erin, zo dacht ik. Of ik zou de vieze luiers direct weggooien in onze grote container. Waarom zou ik een speciale luieremmer kopen?!

Die lucht...

Nou, daar kwam ik vrij snel op terug. Ten eerste wil je gewoon iets hebben op de babykamer waar je de volle luiers in kwijt kunt. Die wil je niet iedere keer mee naar beneden hoeven te slepen terwijl je je net verschoonde baby in je armen hebt. Veel te onhandig. Maar een gewone vuilnisemmer bleek ook niet echt toereikend, haha... DIE LUCHT! Ik wist niet hoe snel ik tóch een luieremmer moest bestellen.

LEES OOK: Babykamertrends 2019

We-Too luieremmer

Ik heb zelf een hele simpele, maar op de Negenmaandenbeurs spotte ik zowaar een móóie luieremmer. Ja, die bestaan echt! Check maar eens deze van het merk We-Too; die zijn toch hartstikke stijlvol? De We-Too luieremmer is verkrijgbaar in de super mooie zachte kleuren groen, lichtgrijs, wit, roze, antraciet en blauw. Voor de liefhebbers is er ook een zwarte te koop.

Bye bye geurtjes!

De We-Too luieremmer heeft een anti-geursysteem dat ervoor zorgt dat die nare (ja, dat zijn het...) geurtjes niet in de hele kamer (en huis) te ruiken zijn. Hij is lekker ruim, want er kunnen wel 25 luiers in. Door de gladde afwerking is ie makkelijk schoon te maken. Ook fijn: er kunnen normale pedaalemmerzakken in, waardoor je geen speciale navulverpakkingen nodig hebt. Ideaal!

Je shopt de We-Too luieremmer voor €44,95 bij bol.com >>

Marieke van Boven

Door

08 maart 2019

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.