Gespot: Vrolijk kinderbehang en lampen van Lavmi

Gespot: Vrolijk kinderbehang en lampen van Lavmi

Behang in een fris en kinderlijk jasje. Stoere beren, snelle auto's, zacht roze apen en lieve schaapjes: Lavmi-behang is voor iedere babykamer geschikt.

De babykamer in retrostijl! Een leuk idee? Ja daag, dan moet ik zeker het behang bij oma van de muren trekken? Nee hoor, met het Lavmi-behang van Klein&Fijn heb je het ultieme retrobehang, maar wel in een fris, kinderlijk jasje. 

Lavmi

Met Lavmi wordt de fantasie van kinderen geprikkeld. Het vrolijke retro-behang is ideaal als je een trendy speelruimte of originele babykamer wil maken en is geschikt voor zowel jongens als meiden. En voor de minder handige papa's en mama's: het behang is zo ontworpen dat je de lijm gewoon op de muur kan smeren. Het behang ertegenaan plakken en klaar. De natte, aan elkaar plakkende stroken zijn dus verleden tijd!

Hanglampen

Ben je fan geworden van de grappige retro-stijl en wil je eigenlijk wel meer? Lavmi heeft ook bijpassende hanglampen gemaakt van hetzelfde behang, te gek! Ook fijn om te weten: het behang dat gebruikt wordt is geverfd met kindvriendelijke wateroplosbare inkten.

Bestellen?

Bij webwinkel Klein&Fijn kan je het Lavmi kinderbehang bestellen per rol (10 meter voor 47,95 euro). De bijpassende hanglampen zijn 69,90 euro per stuk.

Daisy van Schaijik

Door

23 april 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.