Gespot! Playmobil Stories: interactieve luisterverhalen

Gespot! Playmobil Stories: interactieve luisterverhalen

Met Playmobil Stories kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten. Combineer het speelgoed met interactieve luisterverhalen en er ontstaan de meest doldwaze avonturen!

Playmobil komt met iets heel cools! Door hun bekende speelgoed te combineren met nieuwe interactieve luisterverhalen, kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en ontstaan de meest knotsgekke verhalen. Dit is waarom Playmobil Stories zo tof is!

Ik zie het bij mijn eigen kleuter: ze heeft een enorm grote fantasie. Maud is dol op rollenspellen met haar speelgoed en raakt dan helemaal verzeild in haar eigen wereldje. Geweldig om te zien! Daarom is Playmobil Stories echt iets voor haar: het speelgoed van dit merk kent iedereen wel, maar er zijn nu ook super leuke luisterverhalen bij ontwikkeld. Mét open eind, zodat kids zelf de afloop van het avontuur bepalen.

Playmobil Stories: zo werkt het

Kinderen zijn van nature geïnteresseerd in stemmen, geluiden en beweging. Daarom heeft Playmobil zes verschillende luisterverhalen mét interactieve elementen gecreëerd. Door te swipen, emoji's aan te tikken en te scrollen kunnen kinderen (vanaf 4 jaar) het verhaal spelenderwijs besturen en een eigen afloop kiezen. Koptelefoon op, speelfiguren erbij en het fantaseren kan beginnen! Zo wordt de creativiteit en taalontwikkeling van kinderen optimaal gestimuleerd.

Zes verschillende speelwerelden

Er zijn zes verschillende speelwerelden die zich op verschillende manieren kunnen ontvouwen, net hoe je kleuter het wil. Van popcorn producerende draken tot astronauten die limonade ontdekken op Mars! En waarom moet de prinses altijd verliefd worden op de prins? Nee hoor, ze kan de Yeti ook héél aantrekkelijk vinden!

Ik ben in ieder geval fan en Maud ook! De zes luisteravonturen zijn te beluisteren via de website van Playmobil Stories.

Playmobil-speelsets

In principe kunnen kids de luisterverhalen tot leven wekken met al het Playmobil-speelgoed. Wil je er een mooie speelset bij kopen? Dan zijn deze erg tof:

Sarah Glasbergen

Door

03 december 2018

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.