Bednest co-sleeper - Mijn ervaring!

Bednest co-sleeper - Mijn ervaring!

Een Bednest co-sleeper is écht ideaal. Ik ben zo blij dat ik deze gedurende mijn zwangerschap gespot hebt. Lees hier mijn ervaring met het Bednest

Een Bednest co-sleeper is écht ideaal. Ik ben zo blij dat ik deze gedurende mijn zwangerschap gespot heb. Bij mijn eerste kindje ging ik een paar keer per nacht er uit om haar borstvoeding te geven. Het bedje stond wel naast mijn bed, maar toch, het is koud, je bent moe, je kent het verhaal vast wel. Ik kwam een Bednest tegen en dacht meteen: "YES, die moet ik hebben!". Ik deel even mijn ervaring met het Bednest!

Mijn ervaring met het Bednest

Je las het in de intro al, ik ben écht fan. Om eerlijk te zijn zag ik best wel op tegen de gebroken nachten. Ik herinnerde me van de eerste keer bij Maud dat ik écht kapot was. Het is me dit keer écht alles meegevallen. Dit komt ook omdat Mink meestal maar één keer per nacht wakker is, maar ook omdat ik hem zo makkelijk uit de co-sleeper kan halen. Ik zal je hieronder precies vertellen waarom en wat de voordelen zijn.

Voordelen van een Bednest

Je kunt deze co-sleeper schuin zetten

Babytjes kunnen zeker in  het begin last hebben met reflux klachten, of te wel de melk komt een beetje omhoog. Doordat het bedje schuin staat hebben ze er minder last van. Mink heeft af en toe last van reflux, daarom besloot ik het Bednest schuin te zetten en man, wat geeft dat een verschil!

Transparante zijkanten

Het Bednestje heeft een transparante zijkant. Super handig want zo kan je goed kijken wat mijn kleine uitspookt en als Mink een kreet laat, kan ik meteen zien wat er aan de hand is.

Bruggetje tussen de Bednest en jouw bed

De zijkanten van het Bednest kun je openklappen. De zijkanten dienen dan als een soort bruggetje tussen jouw bed en de co-sleeper. Op die manier voorkom je dat er een gat tussen jouw bed en het Bednest is en zo kan je baby er niet tussen rollen.

Multifunctionele co-sleeper

Je kunt het Bednest gebruiken als vrijstaande wieg, co-sleeper, mozesbasket en reiswieg. Ik moet wel zeggen dat ik het als reiswieg best wel zwaar vind. Het Bednest is echt een wieg van kwaliteit en dat merk je wel qua gewicht.

Goed verstelbaar

Het wiegje is met het onderstel heel goed verstelbaar waardoor hij bij ieder bed goed te gebruiken is. Voor de ouders met twee linkerhanden heb ik nog een goed nieuwtje: het Bednest kun je zonder (ja echt zonder) gereedschap in elkaar zetten, easy peasy dus!

Ik vind het gewoon ontzettend gezellig slapen! Soms val ik in slaap en is hij nog naar mij aan het kijken. Het is zo heerlijk om hem zo dichtbij mij/ons te hebben. Ik zou echt niet anders meer willen. Mink is nu drie maanden, maar ik wil hem graag nog zo lang mogelijk in het Bednestje hebben!

Bednest huren

Yep, je leest het goed je kunt zo'n handig Bednest ook huren. Erg praktisch, want als je kleintje er uit gegroeid is dan hoef je er niet mee te leuren op Marktplaats en hij staat dan ook geen stof te vangen op je (overvolle) zolder. Je kunt een bednest huren vanaf €149,- euro.

Bednest kopen

Natuurlijk kun je ook een Bednest kopen. Wanneer je bijvoorbeeld weet dat je misschien nog wel een tweede kindje wilt, is het natuurlijk hartstikke handig als je al een Bednest thuis hebt staan. Je koopt een Bednest vanaf €399,- euro. 

Voor als je het nog niet door had, ik ben écht onwijs fan! Jij ook?

Sarah Glasbergen

Door

30 maart 2018

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.