Vader illustreert lunchzakjes voor zoon

Vader illustreert lunchzakjes voor zoon

Twee jaar lang iedere schooldag een nieuwe tekening op je lunchzakje krijgen.

Voor de zoon van Bryan Dunn is dit de normaalste zaak van de wereld. In zijn vrije tijd versierd hij de lunchzakjes van zijn zoon met de mooiste afbeeldingen. Wij verzamelden een paar ontwerpen van hem.

Hij is illustrator van beroep, maar blijkbaar heeft hij in zijn vrije tijd nog genoeg inspiratie om iedere dag een andere tekening te maken. Hij is ongeveer een half uur per tekening bezig en maakt ze als zijn zoon ligt te slapen of tijdens de lunchpauze de dag ervoor. Al twee jaar lang illustreert hij niet alleen de lunchzakjes voor zijn zoon, hij maakt er ook foto's van en post ze op Facebook. The Bag Dad zoals zijn pagina heet heeft een uitgebreide collectie met de leukste plaatjes. Hieronder een kleine selectie. Zo schattig!

Lees ook: Vader maakt fantastische lunchboxen

The Bag Dad heeft nog niet aangegeven te stoppen, dus voorlopig kunnen we nog wel genieten van zijn creaties. Iets voor de papa's onder ons?

 

Daisy van Schaijik

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.