Unisex babykleding

Unisex babykleding

Unisex babykleding is nog best lastig te vinden. Aangezien ik hier ook heftig naar op zoek was dacht ik “laat ik eens mijn favoriete Unisex babykleding delen”.

Unisex babykleding is nog best lastig te vinden. Aangezien ik hier ook heftig naar op zoek was dacht ik: “Laat ik eens mijn favoriete Unisex babykleding delen”. Want, ja als je net zoals ik nog niet weet wat het geslacht gaat worden is het wel leuk om echt wat toffe unisex setjes te vinden! 

Welke kleur unisex babykleding

Bij mijn eerste zwangerschap wist ik ook nog niet wat het geslacht ging worden. Heel stoer zei ik: "Er komt toch geen roze in huis!" Daar heb ik mij toch niet aan gehouden, oeps.. Na drie dagen kwam op een mysterieuze wijze toch steeds meer roze ons huis in. Oma nam een roze shirtje mee en toen ze dat aan had was ik meteen verkocht. Die kleur stond haar zo goed. Ik had veel oranje en zwart-wit in huis, maar dat stond veel te hard bij haar. Daarom kies in nu veel groen/ turquoise kleuren. Dat is niet zo hard en je kan er beter mee uit de voeten.

Babykleding neutraal

De kunst is om écht op zoek te gaan naar neutrale babykleding. Ik had wat blauwe pakjes in huis, maar toen Maud eenmaal geboren was, hebben we haar dat nooit meer aangetrokken, want het was gewoon geen gezicht! Het is dus handiger als je gaat voor neutrale babykleding. Hieronder een paar suggesties voor kleuren waarbij je altijd safe zit!

Mintgroen 

Ik zelf ben wel fan van mintgroen. Daar kun je altijd goed mee uit de voeten. Bij een meisje is het niet te hard, en bij een jongen niet te zoet!

Wit

Ook wit is een ideale kleur waar je altijd bij goed zit. Wel vind ik dat het soms wat poppen-achtigs heeft. Snap je wat ik bedoel? Maar, als je straks weet wat het wordt, kun je het ook heel goed combineren met andere kleuren of traditioneel blauw of inderdaad roze!

Grijs

Grijs vind ik ook een goede kleur voor unisex babykleding. Het heeft net wat meer dan standaard wit.

Babykleding universeel

Sommige merken zijn heel goed met collecties met universele babykleding. Ze hebben veel leuke newborn setjes die zowel voor jongens als meisjes heel goed kunnen.

Onze favo shops!

Hier vind je nog meer super leuke shops

Sarah Glasbergen

Door

29 november 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.