GIVE AWAY! Super tof zwangerschapsdagboek

GIVE AWAY! Super tof zwangerschapsdagboek

In verwachting van je kindje en kun je niet wachten om alles vast te leggen op papier? Dan hebben wij leuk nieuws!

Van MaanAmsterdam.nl mogen wij namelijk 3 zwangerschapsdagboeken weggeven. Dit mooie boek wil jij echt hebben. Hoe leuk om alles vast te leggen tijdens je zwangerschap!

Mijn zwangerschapsdagboek

Maan Amsterdam heeft het boek pas nieuw uitgebracht. In Mijn Zwangerschapsdagboek leg je alles rondom jouw zwangerschap vast door wekelijks een paar vragen te beantwoorden. Bijvoorbeeld: wat vond je van de eerste echo, welke zwangerschapskleding heb je al en nog veel meer. Het boek ziet er mooi en fris en zeker niet tuttig uit. En wat ik zelf erg leuk vind is dat er ruimte is om buikfoto's in te plakken.

Give away mijn zwangerschapsdagboek

We mogen dit keer niet 1 maar wel 3 (toekomstige) mama's blij maken met dit te gekke zwangerschapsdagboek

  • Laat in een reactie onder dit artikel of op Facebook weten waarom jij helemaal happy bent met deze winactie
  • Volg MiniMe en Maan Amsterdam op Facebook of Instagram 
  • Je maakt extra kans als je ingeschreven bent op onze awesome nieuwsbrief
  • We maken de winnaars vrijdag 6 oktober bekend

Toi toi toi!

De winactie is afgelopen en de winnaars zijn bekend!

Isabelle Spapé

Door

17 oktober 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn al 13 reacties geplaatst.

kimberly

4 jaar geleden

Al dat lezen en speuren over me zwangerschap en al die kwaaltjes iedere week pfff. Kom je ineens een heel leuk idee tegen zo'n zwangerschaps dagboek. Woensdag(over 2 dagen) tikken we de 10 weken aan en alles hierin verwerken lijkt me super leuk voor de kleine om later eens terug te lezen wat mama(26) allemaal heeft doorstaan in die tijd!

Daan

4 jaar geleden

Wat een leuk boek, ik ben nu 5 maanden zwanger van mijn derde kindje. Heb 2 grote meiden van 12 en 9 jaar en mijn oudste wil heel graag een babyboek bijhouden voor haar broertje ze heeft er de leukste ideeën over.

Lovefoodlovebabymore

4 jaar geleden

Per toeval kwam ik op deze mooie website! Ik las het artikel over maagzuur en zwangerschap. Ik was blij met alle (en uitgebreide) informatie! Mijn aandacht ging naar een mooie foto en winactie van een dagboek!

Wat lijkt het mij leuk om mijn zwangerschap hierin vast te leggen!
Het pennen maakt mijn hoofd leeg en tegelijkertijd leg ik het vast voor ons kindje voor later.

Lindy

4 jaar geleden

Lijkt mij nou echt geen bal aan. Een tip voor de jury, geef het boek niet aan iemand die het voor IEMAND ANDERS probeert te winnen. Niemand wordt blij van 9 maanden huiswerk. Maar als je het jezelf aan wilt doen, dan snap ik dat wel. Alleen, iemand anders ongevraagd een boek in de maag splitsen is Not Done.

Steef

4 jaar geleden

Ik doe heel graag mee! Ik ben nu 7,5 week zwanger, en heb bij mijn eerste zwangerschap helaas geen boek bijgehouden. Dus zou dat nu graag willen doen, maar de meeste boeken zijn idd in jullie woorden, erg tuttig of niet unisex genoeg .

Lot

4 jaar geleden

TOF! ???? Past PRECIES bij al onze dingetjes???? Aangezien mijn man wanhopig wordt van rondjes lopen met mij door potentiële winkeltjes heen die wellicht een cool dagboek hebben, moet ik mijn zoektocht even dimmen... nog niks zonder stripfiguren gevonden of iets dat niet alleen maar zwart met winti's... tot ik deze zag!! HEEL GAAF!!

Liefs,

Lot!

Anouk

4 jaar geleden

Wat een waardevolle en superleuke manier om je belevenissen en gevoelens tijdens je zwangerschap vast te leggen! Een eerste geschenk voor onze kleine wonder! Het lijkt me ook nog eens supertof om te doen, heerlijk schrijven en creatief zijn! ??

Daphne

4 jaar geleden

Echt super leuk!! een mooi fris boekje, helemaal van deze tijd. helaas kunnen wij niet via de gewone weg zwanger worden en begin daarom deze week met mijn eerste IVF, zo spanned, maar kan ook niet wachten. Ik wil dit allemaal gaan vastleggen, hoe ik me voel, wat het allemaal met me doet en de zwangerschap die daarop volgt zou bijzonder zijn en het zou super zijn dit allemaal vast te leggen in dit mooie boekje!

Eveline

4 jaar geleden

Jaa ik zou heel graag dit mooie boek willen winnen dan geef ik het samen met mijn zus die nu 38 weken zwanger is cadeau aan mijn andere zus die nu bijna 20 weken zwanger is! Zelf heb ik ook net zwangerschapsverlof! Zo bijzonder alle 3 zwanger!

Karen Houben

4 jaar geleden

Wooooow, zo tof! Ik ben al een tijdje aan het nadenken over hoe ik alles van de zwangerschap kan bijhouden voor later, voor wanneer onze kleine meid er is en ze mij vraagt hoe het was om zwanger te zijn van haar. Maar ik wist nooit hoe hieraan te beginnen... Dit boekje lijkt hier de ideale hulp voor! Dus laat maar komen, zo'n boekje ;-)

Elvira

4 jaar geleden

Super blij zouden jullie mij maken met het ontzettend mooie 'mijn zwangerschapsboek'! Het is mijn 1e zwangerschap en kan tot nu toe geen leuk boek vinden! Staat nu in een saai notitieboekje te wachten op een mooi op een mooi boek om over te schrijven en in verder te gaan. Met een mooie plek voor de foto's (die horen niet in een envelop)! Ik volg jullie allebei op Facebook!

Rosanne

4 jaar geleden

Wauw! Super gaaf dit boek! Ik zou dit boek graag willen winnen voor een vriendin van mij die na lange tijd eindelijk haar eerste kindje verwacht ?

Rachel

4 jaar geleden

Te gek! Een prachtig boek om alles vast te leggen, zo waardevol! Dit zou een geweldig cadeau zijn voor mijn zwangere vriendinnetje!

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.