GIVE AWAY! Supertoffe sweater voor jou én je mini!

We hebben weer een winactie om een gat bij in de lucht te springen. Van de Belgische webshop Mini & Madam mogen we matching sweaters voor jou en je mini weggeven!

Bij Mini & Madam vind je echt heel leuke matching sweaters (en t-shirts!) voor jou en je kids. Hoe leuk is het om samen rond te lopen in setjes als Girls Mom en Mom's Girl of natuurlijk Boys Mom en Mom's Boy? En als je nou van alles wat in huis hebt, kies je tactisch voor de Team Mom sweater!

Winactie matching sweaters

We mogen 1x een sweater voor mama en een sweater voor een kleine boy of girl weggeven. Zie jij jezelf en je mini daar wel in shinen? Nice! Neem even een kijkje op de website van Mini & Madam welke sweater je voor jezelf wil en welke voor je zoon of dochter. De volwassensweaters gaan van maat XS t/m L, maar vallen wat ruim. De kindersweaters zijn er in de leeftijdscategorieën 3 t/m 8 jaar en vallen normaal.

  • Laat in een reactie onder dit artikel of op Facebook weten voor welke combinatie jij gaat: Girls Mom, Boys Mom of Team Mom met Mom's Girl of Mom's Boy 
  • Vergeet ook niet te vermelden welke maat je wilt! 
  • Volg MiniMe en Mini & Madam op Facebook of Instagram
  • Je maakt extra kans als je ingeschreven bent op onze awesome nieuwsbrief.
  • We maken de winnaar volgende week op 19 september bekend

Toi toi toi!

Reacties worden handmatig goedgekeurd, dus het kan even duren voor je jouw reactie terugziet!

Door

12 september 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn al 21 reacties geplaatst.

2 jaar geleden

Een dochter hebben is al als een droom die werkelijkheid wordt. Leuke kleertjes, haarprulletjes .. zowel de meisjes-meisjes look is mooi, maar ze staat ook met een toffe sweater. En zeker als mama dezelfde heeft! Ik loop dan ook steeds over van enthousiasme bij het zien van matching spulletjes! Wat heerlijk zou het zijn om deze sweater samen met mijn hartendiefje te kunnen dragen! Mom's girl (3jaar) en Girls Mom (XS).

2 jaar geleden

Te leuk!! Ik ben zondag jarig en 24 weken zwanger van...nog een meisje! Dus graag girls mom (maat S) en mijn (eerste) prachtige dochter is 7 jaar (en voor die in mijn buik koop ik zelf later dolgraag een matching trui ;). Wat een leuke actie ben direct enthousiast geworden over hee merk mini and madam..!!

2 jaar geleden

Leuuukkkkk! Graag voor mom's boy, voor deze jongensmama. Mom's team (maat S/M) en mom's boy (4 jaar) voor de oudste. Kan de jongste deze over een aantal jaar opnieuw aan! ????????

2 jaar geleden

Boys mom (M), mom's boy (6 maanden) super leuk !!!

2 jaar geleden

Té leuk dit! Boysmom ???? Voor mij maat M en het kleinste jongensmaatje voor mijn ukkie, nu al zin om lekker samen te twinnen!! :)

2 jaar geleden

Team mom (maat M) en Mom's Girl (3 jaar)

2 jaar geleden

Team mom (maat M) en Mom's Girl (3 jaar)

2 jaar geleden

Ooh shoot vergeet ik in mijn enthousiasme de maten te noemen! Voor mij (Didi) de Team mom (toch liever s), voor de Boys: MOM's boy 8 jaar, 7 jaar en 5 jaar en voor MOM's Girl: 2 jaar!!

2 jaar geleden

Wheeheeeiw! Wat een leuke actie!!! Met drie stoere jongens en een kleine meid is dit wel heel erg cool en matching!! En... dan ook even geen ge-emmer in de morgen met kids die niet aan willen wat ik neerleg ... (lees: ze willen altijd alle drie hetzelfde en dat graag vijf dagen per week). Voor mij dus heeel graag de Team Mom (m), Mom's Boy 3x en een kleine Mom's girl.... ..fingers crossed ....

2 jaar geleden

Boys mom (L), mom's boy (3 jaar)

2 jaar geleden

Boys Mom XS & kleinste jongensmaat

2 jaar geleden

Team Mom, Mom's Boy

2 jaar geleden

Hoe tof is dit?! Girl's Mom (M) en Mom's Girl (3) zouden super zijn voor mij en mijn kleine spruit.

2 jaar geleden

WoW super leuke winactie.. sinds een kleine 5 maanden ben ik een echt 'Boys Mom' (maat L) ?????????????? na de geboorte van mijn tweede zoontje. Mijn eerste is nu 3 jaar en ik wil graag met hem twinnen hihi..????

2 jaar geleden

Jaaaaa gaaf!

2 jaar geleden

Super leuk die matching sweaters!! Mijn dochtertje is morgen 2 weken oud. Het mama gevoel is overweldigend! Ik ben zo trots. Een 'Girls mom' trui lijkt me geweldig. De 'Mom's girl' trui moet dan nog even in de kast, maar uiteindelijk zal mijn kleine Lola 'm dragen! Maat S en 3-4 jaar asjeblieft. Groetjes Michelle

2 jaar geleden

Wow, wat mooi! Als mama van een jongen en een meisje, voor mij een Team Mom (maat S)! En voor de boefjes maat 5-6 (jongen) en maat 4-5 (meisje).

2 jaar geleden

Leuke actie! Ik ga voor de 'Girls Mom' sweater in maat S en de 'Mom's girl' sweater, kleinste maat.

2 jaar geleden

Ja!! Leuk ???? Ik ga voor een sweater met Team mom (maat M) en een Mom's girl (maat 128/134). En nu duimen maar ????????

2 jaar geleden

Wat een leuke actie! Ik mag me sinds 7 maanden de trotse mama van onze kleine Fabian noemen. En vandaag is het een speciale dag want Faabs eerste tandje heeft zijn intrede gemaakt. Whieeehoeee! Om dit een klein beetje te vieren zou zo'n stoer truitje (op de groei ;-)) helemaal niet misstaan! Deze stoere boy heeft gewoon zijn eerste tandje gekregen zonder al te veel trammelant. Mama is apetrots!

2 jaar geleden

Ik wil wel graag gaan voor Girls mom met Mom's girl :) Maatje L voor mij en de kleinste voor mijn meisje want ze is pas 6 maanden!

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.