GIVE AWAY! Supertoffe sweater voor jou én je mini!

GIVE AWAY! Supertoffe sweater voor jou én je mini!

We hebben weer een winactie om een gat bij in de lucht te springen. Van de Belgische webshop Mini & Madam mogen we matching sweaters voor jou en je mini weggeven!

Bij Mini & Madam vind je echt heel leuke matching sweaters (en t-shirts!) voor jou en je kids. Hoe leuk is het om samen rond te lopen in setjes als Girls Mom en Mom's Girl of natuurlijk Boys Mom en Mom's Boy? En als je nou van alles wat in huis hebt, kies je tactisch voor de Team Mom sweater!

Winactie matching sweaters

We mogen 1x een sweater voor mama en een sweater voor een kleine boy of girl weggeven. Zie jij jezelf en je mini daar wel in shinen? Nice! Neem even een kijkje op de website van Mini & Madam welke sweater je voor jezelf wil en welke voor je zoon of dochter. De volwassensweaters gaan van maat XS t/m L, maar vallen wat ruim. De kindersweaters zijn er in de leeftijdscategorieën 3 t/m 8 jaar en vallen normaal.

  • Laat in een reactie onder dit artikel of op Facebook weten voor welke combinatie jij gaat: Girls Mom, Boys Mom of Team Mom met Mom's Girl of Mom's Boy 
  • Vergeet ook niet te vermelden welke maat je wilt! 
  • Volg MiniMe en Mini & Madam op Facebook of Instagram
  • Je maakt extra kans als je ingeschreven bent op onze awesome nieuwsbrief.
  • We maken de winnaar volgende week op 19 september bekend

Toi toi toi!

Reacties worden handmatig goedgekeurd, dus het kan even duren voor je jouw reactie terugziet!

Rosanne Buitendijk

Door

12 september 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.