De leukste zwembadjes voor in de tuin

Ik ging op zoek naar de leukste zwembadjes voor in de tuin nu de zomer er aan komt. In deze zwembadjes en opblaasbadjes kunnen baby's, peuters en kleuters zóveel plezier beleven!

Nu de zon zich steeds meer laat zien vinden baby's en peuters het ook heerlijk om in het water te spelen en wat verkoeling te hebben. Ik ging op zoek naar de leukste zwembadjes en opblaasbadjes voor in de tuin. Let the fun begin! 

9x leuke zwembadjes

  1. Visvorm zwembad, een half overdekt zwembad waar de vis voor extra zon bescherming zorgt. (Bol.com €38,96)
  2. Walvis zwembad, de walvisstaart zorgt voor extra verkoeling door water te spuiten, dubbel zoveel plezier dus! (Coolblue.nl €24,95)
  3. Giraffe zwembad, een badje voor kindjes die in het zwembad willen glijden, spelen en verkoelen tegelijk, alles-in-één bad. (Bol.com €50,90)
  4. Zeesterren zwembad set, een vrolijk badje voor kids met een strandbal en zwemband erbij! (Cooblue.nl €16,95)
  5. Water- en zandschelp, de schelp zorgt voor extra uitdaging voor je kindje doordat hij ideaal is voor zand- en waterpret. (ook in het blauw verkrijgbaar). (Bol.com €24,50)
  6. Babyzwembad eend, dit eendje houdt wel van extra relaxen. De boog is te verzetten voor optimale bescherming van je kindje. (Bol.com 40,99)
  7. Babyzwembad panda, deze blije panda houdt wel van een dun laagje water en is daarom ideaal voor veel baby fun. (Bol.com €16,25)
  8. Babyzwembad vissen, een badje met een lage rand en een breed oppervlakte zorgt ervoor dat baby's nog gemakkelijker op de bodem kunnen spelen met speelgoed. (Bol.com €9,99)
  9. Zwembad dino, een handig badje door extra dikke randen, ideaal als extra leuning. (Cooblue.nl €12,95)

Ook interessant:  welke (baby) zonnebrandcrème is het fijnst?

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie