MiniMe Loves: nieuwe Stokke collectie

MiniMe Loves: nieuwe Stokke collectie

De nieuwe Athleisure collectie van Stokke is perfect voor de actieve mama's onder ons. En die kleurtjes, wauw!

Yes! Stokke komt met een nieuwe collectie voor fashionable ouders! De Xplory kinderwagen en MyCarrier draagzak zijn in een nieuw hip en sportief jasje gestoken. Niet alleen nieuwe kleuren, maar ook nieuwe materialen zijn gebruikt - en wij vinden het te gek.

“De Athleisure collectie is bedoeld om je zelfverzekerd en comfortabel te laten voelen. Actief zijn hoort bij het hebben van kinderen en de Athleisure collectie laat dit zien”

- Lina Aker, design directeur van Stokke

Athleisure

Athleisure is hot en happening! Heb je er nog nooit van gehoord? Je doet er vast zelf ook wel eens aan: in je sportbroek en sneakers nog snel even langs de super voor een pak melk. Eerst omkleden? Welnee! Een actieve levensstijl hoort eigenlijk bij elke ouder met jonge kinderen. Je rent van hot naar her en bent continu bezig. Met de nieuwe athleisure collectie wordt laid-back cool naar een nieuw level gebracht. Chique, comfortabel en praktisch tegelijk. Ready to roll!

Stokke Xplory Athleisure kinderwagen

De Stokke Xplory kinderwagen heeft een nieuwe look gekregen. Naast de awesome nieuwe kleurtjes, marineblauw en koraal, heeft de kinderwagen een sportieve uitstraling! Perfect voor de mama's die, naast het achter de kindjes aan rennen, een actieve levensstijl hebben!

Bekijk ook: Work-out in de speeltuin

Stokke MyCarrier draagzak

Om je look compleet te maken is ook de Stokke MyCarrier draagzak in een sportief jasje gestoken. Ook hiermee shine jij in een sporty look. En ook weer de kleuren maken deze draagzak bijna een mode accessoire. Te gek toch!

Lees ook: Kinderwagen kiezen: hier moet je op letten

Gabriëlle  Wuister

Door

04 maart 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.