Supercute: de eerste kleertjes voor je baby

Supercute: de eerste kleertjes voor je baby

De eerste kleertjes die je je net geboren kindje aantrekt, blijven altijd in je geheugen. Wat vind je van deze supercute outfitjes?

De allereerste kleertjes die je baby'tje aan heeft vergeet je nooit meer.  Het is jouw herinnering aan hoe je thuis kwam met dat kleine hummeltje, aan hoe je nieuwe leven begon. Je bewaart dit outfitje waarschijnlijk voor altijd. En laten we niet vergeten dat je op de eerste dag met je kleintje compleet vertederd foto's blijft maken. Laat het dus een mooi outfitje zijn!

Het eerste pakje van mijn dochtertje Lonne kan ik me ook nog zo goed voor de geest halen. Ik weet zelfs nog dat ik het kocht: ik stond met dat inimini broekje en truitje in mijn handen en wist meteen dat dit het allereerste was wat ik mijn kindje aan zou trekken. Zo cute, zo klein, zo schattig. 

Inspiratie: eerste kleertjes voor je baby

Het broekje met bretels en shirtje zijn van Zara. Het mutsje is van Imps & Elfs

Ontzettend lief voor een meisje, toch? Het truitje is van Imps & Elfs, broekje van Kidscase. Mutsje van Imps & Elfs, sokjes van Hema

Het truitje links is van Kidscase, broekje en sokjes van Imps & Elfs. Bij het outfitje rechts is het truitje, de muts en sokken van Imps & Elfs en de broek van Tumble 'n Dry.

Wist je dat je Imps & Elfs en Tumble 'n Dry ook shopt via Bol.com?

Het truitje is van Imps & Elfs, het broekje van Zara en de sokjes van Hema.

Het broekje en grijze vest zijn van Zara. De body is van Mango, de sokjes van Imps & Elfs

Nog meer té schattige eerste outfitjes voor je baby vind je bij de leuke webshops in onze shopgids. Neem zeker eens een kijkje!  

ECHT leuke zwangerschapsoutfits!

Wij weten als geen ander dat het een kriem is om een beetje een fashionable outfit te vinden als je zwanger bent. Gelukkig vonden we hier veel écht leuke zwangerschapsoutfits! Leg jezelf in de watten! You deserve it! 

Bestel bij ASOS

Rosanne Buitendijk

Door

06 juni 2019

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.