Roze fluffy jas, perfect voor oud & nieuw!

Roze fluffy jas, perfect voor oud & nieuw!

Het vraagt een beetje lef, maar deze roze fluffy jas is een echte eyecatcher. Zo blijf je lekker warm én glamorous tijdens oud & nieuw!

Deze fluffy verenjas is niet mijn alledaagse jas, maar ik word er steeds blij van als ik 'm aan de kapstok zie hangen. Ik vind 'm perfect voor oud&nieuw! Dit jaar vieren we het met vrienden in de Ardennen en natuurlijk gaan we om middennacht naar buiten om naar het vuurwerk te kijken. Normaal sta ik als koukleum altijd gigantische te rillen. Dit jaar niet! Dit jaar zie ik er fabulous & glamorous uit!

Warme en feestelijke outfit

De koffie ruil ik tijdens de jaarwisseling wel in voor een glaasje champagne hoor, geen zorgen. Ik kocht deze jas bij Zalando, maar ik zag exact zoiets bij H&M

Outfitinspiratie

Ik vind het leuk om wat vaker outfitinspiratie te laten zien omdat ik best vaak de vraag krijg: waar heb je dat gekocht Saar?! Dus bij deze deel ik graag mijn adresjes. Ik liet je eerder al mijn lievelingslookje van deze winter zien!

 

Is 'ie jou iets te heftig? Dan is dit misschien meer iets voor je.

Roze jas links van The Sting - Fluffy jas in het midden van More & More via Zalando - Witte fluffy jas rechts van New Look via Asos.

Meer fashion & beauty inspiratie? Hier laat ik zien hoe je in een paar stappen van casual naar partyproof gaat! 

Rosanne Buitendijk

Door

22 december 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.