5x Vrolijke DIY kerstsnacks voor kinderen

5x Vrolijke DIY kerstsnacks voor kinderen

Yummy, van deze kerstsnacks voor kinderen die je zelf kunt maken loopt het water je in de mond!

Oh deze hapjes zien er onwijs lekker uit! Het water loopt ons in de mond bij het zien van deze toffe kerstsnacks voor kinderen. Deze hapjes zijn leuk om samen met je kids te maken en op een mooi bord of plateau te presenteren met kerst. Enne, wedden dat je gasten ook onder de indruk zijn van jouw creaties?

Hieronder vind je 5 super lekkere en leuke kerstsnacks die je kinderen écht geweldig gaan vinden. En jij waarschijnlijk stiekem ook. We geven een korte beschrijving hoe je deze toffe snacks maakt, een uitgebreider recept kun je vinden via de link in de tekst!

1. CHOCOLADE-MARSHMALLOW-RENDIEREN

So cute! Deze chocolade-marshmallow-rendiertjes zijn super simpel om te maken: dip een marshmallow in gesmolten chocolade, plak de helft van een pretzel aan beide kanten van het hoofdje en geef hem een mooie rode neus met een M&M. Nog twee oogjes erbij en voilà, je rendiertje is done!

Rendier-marshmallows

2. Chocolade-Aardbei met oreo-kerstboompjes

Chocolate again! Voor deze aardbei met Oreo-kerstboompjes schep je een beetje icing op een Oreo-koekje, dip je een aardbei in gesmolten witte chocolade met groene kleurstof en zet je deze op de Oreo. En dan is het tijd voor versieren: een sterretje in de top van de boom, sprinkles als verlichting, wees creatief!

Aardbei-chocolade-kerstboompjes 

3. marshmallow-kerstmannetjes op een stokje

Wij zijn fan van deze marshmallow-kerstmannetjes op een stokje! Prik drie marshmallows aan een stokje, maak een gezichtje van gesmolten chocolade en hoppa, je hebt een hartstikke leuke kerstsnack voor je kinderen. Je mag er zelf ook wel een of twee pikken. ;)

marshmallow kerstmannetjes

4. Aardbeien-kerstmannetje

Deze leuke aardbeien-kerstmannetjes zijn het makkelijkst om te maken en zelfs nog een beetje gezond (een beetje maar hoor)! Het enige wat je hoeft te doen is de onderkant van een aardbei eraf snijden, vanille icing ertussen spuiten en daarna het onderkantje van de aardbei als hoedje er bovenop zetten. Vanille icing is steviger dan slagroom, waardoor je mannetje niet in elkaar stort na een paar seconden. Een toefje icing op het hoedje, een paar oogjes en je bent klaar!

Aardbei-kerstmannetjes

5. Gesmolten sneeuwmannetjes-koekjes

Oh oh, deze sneeuwmannetjes zijn gesmolten. Sneu, maar het ziet er wel onwijs tof uit! Voor deze gesmolten sneeuwmannetjes-koekjes giet je gesmolten witte chocolade op een koekje (uit de supermarkt of zelf gebakken) en druk je er een halve Rolo in als hoedje. Nu alleen nog het gezichtje, en tadaa!

Sneeuwman-koekjes

meer leuke receptjes

Redactie MiniMe.nl

Door

15 december 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.