Kinderkleding ruilen - Dat pak je zo aan met deze App

Kinderkleding ruilen - Dat pak je zo aan met deze App

Waarom weg doen als je er leuke (nieuwe) kinderkleding voor terug kan krijgen?! Met deze app kom je van die oude kinderkleding af!

Kinderkleding ruilen was vroeger niet meer dan normaal. Gelukkig wordt het nog steeds gedaan! Nu dan wel op een manier die van deze tijd is. Soms krijg je kinderkleding die je gewoon niet leuk vindt of ze zijn niet de juiste maat. Waarom weg doen als je er leuke (nieuwe) kinderkleding voor terug kan krijgen?!

Ruiljekleertjes.nl

Ruiljekleertjes.nl is een ontzettende handige App. Hier kun je heel makkelijk kinderkleding en babykleding met elkaar ruilen. Je kunt heel snel jouw kinderkleding in een virtuele kast zetten. Andere kunnen in jouw kast kijken en aangeven via een chatberichtje welke kleding ze graag willen ruilen. Zo kan het ruilen van kinderkleding gaan beginnen!

Kinderkleding ruilen zo begin je!

Wij hebben de App natuurlijk ook bekeken. We zijn enthousiast de App werkt erg makkelijk en snel! Het plaatsen van kleding gaat erg makkelijk. Ook is het leuk dat het aanbod erg divers is, zeker dus de moeite waard om Ruiljekleertjes.nl (gratis) te downloaden!

Sarah Glasbergen

Door

20 mei 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.