Ubabub pod babybed

Ubabub pod babybed

Een geweldig modern bed voor jouw baby!

Op zoek naar een stijlvol babybed? Wij vonden dit geweldige moderne babybed van Ubabub. Ontworpen is door een Australisch bedrijf en ontzettend fris en modern. Wij zijn fan!

Ontstaan Ubabub

Toen Natasha en Daniel ouders werden zocht ze een modern babybedje. Ze konden niets in hun smaak vinden dus ontwierpen ze hun eigen babybed. En zo is Ubabub geboren!

PRijs babybed pod

Ze hebben nog meer ontwerpen. Ons favoriet is het model Pod. Dit bed kun je bestellen via Kidostore voor $1899,-. Voor zover wij weten is het nog niet verkrijgbaar in Nederland, dus je zal deze echt in het buitenland moeten bestellen.

Multifunctioneel bedje

Het bed is zeker niet goedkoop, maar er wordt gebruik gemaakt van ecologisch materiaal en is getest op veiligheid. Daarnaast kun je dit babybed later gebruiken als kinderbed als ze ouder worden. Een echt meegroeibed dus!  

Redactie MiniMe.nl

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.