Leuke theatervoorstellingen voor je kids

Leuke theatervoorstellingen voor je kids

Geen idee wat je moet doen met je kids? Ga naar een leuke theatervoorstelling!

Druilerig weer, harde wind, vallende bladeren. Jahoor, de herfst is weer aangebroken. Door het Nederlandse weer worden we toch vaak beperkt tot binnen activiteiten. Ben je thuiszitten zat? Pak dan eens een leuke theatervoorstelling mee! Voor kids vanaf 2 jaar worden al erg leuke theatervoorstellingen gemaakt. Deze voorstellingen voor kids van 2 tot 5 jaar zijn onze favorieten!

Peppa pig - de grote plons! (2+)

Is je kindje helemaal weg van Peppa Pig? Dan kan ik je deze theatervoorstelling zeker aanraden! Tijdens deze show gaat het vrolijke varkentje lekker plonzen in allerlei modderplassen. De leuke meezingliedjes en onwijs schattige handpoppen maken deze voorstelling een groot feest voor je kleintje!

Woezel en pip - Overal vriendjes (2+)

Ook de populaire Woezel en Pip zijn dit jaar natuurlijk weer te zien in het theater. In deze leuke show beleven de twee hondjes weer spannende avonturen. Natuurlijk wordt er gezongen en ook veel gelachen. Een onwijs leuke theatershow voor je kleine Woezel en Pip gek!

 

maya show (2+)

De beroemde bij Maya organiseert in deze theatervoorstelling een verrassingsfeestje voor een vriendje. Tijdens deze show volg je de vriendjes tijdens een spannende zoektocht met vrolijke liedjes. 

 

BRANDWEERMAN SAM LIVE -  PIEKENPOLDER OP STELTEN (3+)

Brandweerman Sam komt ook weer terug in het theater, dit keer in het Beatrix Theater Utrecht. In deze vrolijke show komt het circus naar Piekepolder, waar ondeugende Norbert Puk probeert de boel te saboteren. Aan Brandweerman Sam om de dag te redden. Een leuke theatervoorstelling voor jong en oud. Vergeet niet je brandweerman of circuspakje uit de kast te halen, Brandweerman Sam vind het leuk als je verkleed komt!

BUURMAN & BUURMAN (3+)

Wie kent ze niet. Het grappige duo van tv heeft een eigen theatervoorstelling gekregen. In deze show willen Buurman & Buurman op tv te komen, dus proberen ze beroemd te worden. En dat blijkt nog niet zo makkelijk te zijn... Deze hilarische voorstelling met vrolijke liedjes is leuk voor de hele familie!

 

roodkapje (4+)

Voor een echte sprookjesfan blijft het verhaal van Roodkapje altijd leuk. Dit klassieke verhaal heeft een nieuwe twist gekregen in deze theatervoorstelling. Zo is er een lieve, vegetarische wolf en gaat zijn vrouw het Roodkapje moeilijk maken... Natuurlijk mogen de zieke grootmoeder en knappe jager niet ontbreken. Lachen en gieren is gegarandeerd tijdens deze leuke familievoorstelling!

 

Heb je zelf nog tips voor toffe theatervoorstellingen? Let us know!

Sanne 't Hooft

Door

05 maart 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.