Nieuwe collectie van Humpy - dit zijn onze favorites

Nieuwe collectie van Humpy - dit zijn onze favorites

De nieuwe collecties stromen binnen en wij hebben onze wishlist al klaar. Deze items van Humpy vinden wij supertof, en jij?

Ik ben gek op de zomer, maar na een tijdje heb ik gewoon echt alweer lekker zin in de herfst. Bladeren rapen in het bos, met een dekentje tv kijken en ... de nieuwe kledingcollecties natuurlijk! Ook dit seizoen is er weer heel wat moois te shoppen. Ik nam een kijkje bij humpy en spotte daar deze toffe baby- en peuteritems.

Toffe grafische leggings, shirts met leuke quotes (dat SMELT t-shirt, supertof!) en jasjes die zó stylish zijn dat ik ze stiekem voor mezelf wel zou willen (helaas, ze bestaan niet in volwassen maatje 46 #jaloersopbabykleding), Humpy has got it all. Welke is jouw favoriet?

Je shopt al deze items dus bij Humpy, en ze hebben trouwens ook kleding voor kids en teens, én een grote collectie winterjasjes. Neem hier een kijkje naar al dat moois.

Marianne Nykjaer

Door

06 september 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.