Marky Markers maakt tekeningen én de wereld mooier

Marky Markers maakt tekeningen én de wereld mooier

Met deze stiften van Marky Markers maken je kids de mooiste tekeningen én doe je iets goeds voor kindjes die in armoede opgroeien.

Wij zijn groot fan van de Marky Markers. Deze mooie stiften hebben een goed hart! Onze kids kunnen kindjes die in armoede leven naar school kleuren.

Elk kind naar school

Van elk verkocht pak Marky Markers kan een kindje dat in armoede leeft een dag naar school. De Nederlandse Maaike Dijkmans zette het initiatief op en ging al eerste naar Guatemala om daar kindjes naar school te helpen. Het plan is om de hele wereld over te reizen en zoveel mogelijk kinderen kansen op onderwijs te geven. 

Marky Markers cadeautip

Dus ben je op zoek naar een verjaardagscadeau of wil je gewoon ook je steentje bijdragen? De stiften zijn verkrijgbaar bij De Bijenkorf en via de website van Marky Markers.

Rosanne Buitendijk

Door

06 juli 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.