Hotspot - Blender Amsterdam

Hotspot - Blender Amsterdam

Wat een te gekke conceptstore is Blender! Je kan er terecht voor een hapje en een drankje, maar je vindt er ook toffe cadeautjes én je kids kunnen er spelen. Check it out!

Tijdgebrek, we kennen het allemaal. Nog snel een cadeautje kopen voor een partijtje, daarna racen naar de kapper om uiteindelijk toch nog te laat bij je lunchafspraak te zijn... Je wilt het allemaal, maar het is zo lastig te combineren.

Hier liepen Rolien en Eline, beiden moeder van drie kleine kinderen, regelmatig tegenaan en op zoek naar een gezellige en relaxte plek in Amsterdam-Zuid waar ze met vrienden én kids een broodje konden eten, maar ook winkelen, werd Blender Kids Conceptstore & Café bedacht.

Alles in 1 conceptstore

Bij Blender vind je kinderkleding, cadeautjes & accessoires voor kids én volwassenen, meubels en speelgoed. Ze hebben ook een kindvriendelijk café met een grote speelruimte en een uitgebreide kindermenukaart, maar waar jij als mom ook genoeg lekkers kan vinden, of rustig een koffietje kan drinken met een vriendin terwijl je kids zichzelf vermaken.

Alsof dat niet reden genoeg is om eens een bezoekje te brengen aan Blender, hebben ze ook een kinderkapper op zaterdag én kun je er een themafeestje houden voor de verjaardag van je kleintje. Informatie hierover vind je op hun website

Marianne Nykjaer

Door

05 maart 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.