Monochrome babykleding om heel blij van te worden

Monochrome babykleding om heel blij van te worden

Ben je niet zo van de felgekleurde babykleding? Monochroom is ook prachtig! Bekijk hier m'n favoriete monochrome babykleding.

Ik heb zelf nog geen kids, maar ik vind het wel heel leuk om stiekem naar babykleertjes te kijken (please don't judge me). Ik zie de minime's van m'n collega's regelmatig voorbijkomen, vaak in de mooiste pakjes met vrolijke kleuren als roze en geel. Cuteness overload! Als ik dan ga nadenken hoe ik zelf m'n kleintje zou aankleden later, kom ik toch vaak uit bij zwartwitte baby-looks. Want hoe gaaf is dat, zo'n baby in een monochroom pakje? Dit zijn momenteel mijn favorites!

Mijn favoriete monochrome babykleding

Ik zeg altijd: "black is a happy colour" en die kleur is dan ook behoorlijk vertegenwoordigd in m'n eigen kleerkast. Ik durf het bijna niet hardop te zeggen, maar ik vind zwarte babykleding zoals dit zwarte rompertje van Moon Monsters dus écht prachtig. Van het zwartwitte rompertje met verenprint word ik ook behoorlijk happy.

Maar als ik dan deze witte collectie zie van Tous les Chéris dan zie ik me toch ook wel echt switchen naar #teamwhite.

Ook van dit hartjespakje van Hola Pequeno gaat m'n hart net wat sneller slaan (soms wou ik dat ik een euro kreeg voor elk flauw woordgrapje dat ik maakte op een dag).

Misschien ligt het wel aan mijn humor hoor, maar ik vind shirtjes met grappige quotes er op altijd superleuk. Ik kan niet stoppen met grinniken om deze toffe tops van Humpy.

Ik denk dat ik echt lós ga met shoppen als ik later een kleintje heb, want stiekem wil ik bij dit jumpsuitje van Noeser matching zwarte baby cowboylaarsjes kopen (hoezo, dat bestaat niet? Gat in de markt!). Dit pakje spotte ik bij Ik ben zo mooi.

Te stoer voor woorden, deze baggy broekjes van Toddlers and Tees. Dat word gegarandeerd one badass baby!

Enneuh, ik zeg nu wel dat ik m'n baby later monochroom aankleed, maar grote kans dat ik m'n kind snoepjeskleuren aantrek, net als andere moeders... Ik laat het jullie zeker weten als het ooit zo ver is!

Heb je onze selectie van leuke babykleding webshops al gezien trouwens?

Marianne Nykjaer

Door

30 juni 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.