Hot item voor de babykamer: sleepy eyes

Hot item voor de babykamer: sleepy eyes

Het is net als met cactussen en donuts: alles met een leuke 'sleepy eyes' print willen we hebben voor de babykamer. We zetten de leukste items op een rij!

De sleepy eyes passen perfect in een monochrome babykamer, maar zijn ook een ontzettend leuk detail voor babykamers met kleur. We vinden het superleuk dat je deze print ook op diverse plekken terug kunt laten komen. Het is natuurlijk een hele leuke print voor aan de muur, maar denk ook eens aan lakentjes en kleding!

1. Sleepy eyes poster

Voor aan de muur of op een stijlvol plankje aan de muur, een shelfie

2. Banner

Klein maar fijn. Soms is subtiel zo gek nog niet.

3. Houten sleepy eyes voor aan de muur

We zijn helemaal weg van deze sleepy eyes aan de muur. Dit zijn muurstickers van Studio Picco, bij webshop Puurrr shop je mooie houten exemplaren die je makkelijk met dubbelzijdig tape aan de muur vastplakt. 

4. Sleepy eyes op het nachtkastje

Vooruit, op jouw nachtkastje mag ook...

5. Aan het kledingrek

Een kledingrek in de slaapkamer vinden we sowieso een leuk idee. Kun je daar de mooiste eyecatchers vol in het zicht hangen!

 

Waar shop je deze dromerige sleepy eyes accessoires?

Dit zijn de adresjes waar wij deze superleuke items hebben gespot!

Is de sleepy eyes trend iets voor de kamer van jouw kleintje? Of vind je cactussen of donuts misschien leuker? We hebben natuurlijk nog veel meer babykamer inspiratie artikelen voor jou klaar staan!

Rosanne Buitendijk

Door

10 juni 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.