Trendy babykamer inspiratie - cactussen

Cactus in de babykamer? Ja hoor, het kan gewoon! Wij vonden 14 superleuke cactussen die perfect kunnen in een babykamer. Be inspired!

Een cactus (of 10) in je interieur is al een tijdje heel erg trendy... voor volwassenen. En begrijpelijk, want ze zien er niet alleen superleuk uit, ze passen ook bij allerlei stijlen en ze zijn heel makkelijk in onderhoud. Hoe leuk zou het zijn om deze interieurtrend ook terug te zien in je babykamer? Natuurlijk is zo'n scherpe plant en een kwetsbaar baby'tje geen goeie combo, maar er zijn ook een heleboel andere manieren om de cactus interieurtrend te laten terugkomen in een babykamer. 

Cactus inspiratie voor een babykamer

Cactussen zijn leuk voor zowel jongens als meisjes, en passen in een neutrale babykamer met veel wit, grijs en hout. Maar ze zijn ook supertof in cobinatie met allerlei kleuren, zoals bijvoorbeeld mint, geel en koraal. Je kan cactussen laten terugkomen in de vorm van accessoires, zoals bijvoorbeeld nachtlampjes en kussens, maar ook als toffe muurstickers of een mooie prent aan de muur. Of waarom geen hippe cactusjes op een spuugdoek? 

Wij zochten én vonden naar de leukste cactus spulletjes voor in de babykamer. Check it out!

Gehaakte cactus (stiekem willen we die gehaakte ananas ook wel!) €35

Cactus aquarel prent €5,43

Cactus nachtlampje €45

Cactus kussentjes €32,52

Cactus vilten kussen €43,19 en cactus mobiel  €35,91

 

 

Cactus aquarel prent €16,16

Lichtgroene verwisselbare cactus muursticker €16,61 en donkergroene verwisselbare cactus muursticker €17,96

Spuugdoek met cactusprint €22,44

Cactus houten speelgoed €33,22

 

Door

19 mei 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.