Shopinspiratie! Handige kleding na de zwangerschap

Shopinspiratie! Handige kleding na de zwangerschap

Als je net bevallen bent, wil je comfortabele kleren aan. Maar die jogging- of pyamabroek gaat snel vervelen. Wij vonden hippe, mooie én super comfy kleding voor na de zwangerschap.

Ik weet het nog zo goed: een paar dagen voor mijn bevalling shopte ik een leuke jumpsuit. Ik keek er al naar uit om weer mijn gewone kleding aan te kunnen, items waar ik maandenlang niet naar om hoefde te kijken dankzij mijn dikke buik. Maar toen was de baby er...

En bedacht ik me dat zo'n jumpsuit uit één stuk stof helemaal niet handig is als je borstvoeding geeft, of als je in 5 seconden klaar wilt zijn op het toilet omdat je kindje huilt. Tijd om op zoek te gaan naar comfortable kleding voor na de bevalling. Wij voorzien jou vast van leuke shopinspiratie voor na de bevalling volgens deze drie eisen: borstvoedingproof, comfortabel en losvallend.

Handige jurk na zwangerschap

shop hier deze jurken voor na je zwangerschap

Deze jurken vonden we bij Asos en zijn ideaal voor new moms. Deze jurken hebben een handige borstvoedingsfunctie en vallen mooi soepel en ruim, zodat de nog aanwezige zwangerschapskilo's niet zo opvallen. Je kunt deze jurken ook aan tijdens je zwangerschap. 

 Inspiratie Comfortabele shirts na bevalling

Shop deze ruimvallende shirts hier

Een ruimvallend shirt in mooie kleur stop je voor een nonchalante look in je broek. 

Comfortabele broeken na bevalling

Comfortabele 'afterbirth' broeken

Deze comfortabele broeken zijn voorzien van elastische banden met koorden zodat je de broeken zo strak of los kunt dragen als jij prettig vindt. De zwarte broek is een afterbirth jegging van Mamalicious. De zijkanten zijn voorzien van elastiek, aan de achterkant zit een rits en de broek bevat elasthaan voor ultiem draagcomfort. 

 Blote benen outfit inspiratie voor de kersverse mama

zomerse Midirok en short voor new mom

Hoera voor elastische midirokken en shorts! Deze twee leuke zomerse looks vonden we bij Zalando. 

Nog meer shopinspiratie nodig? Kijk eens in onze shopgids! En kun je niet wachten om je oude lichaam weer terug te krijgen? We schreven al eens een handig artikel over sporten na je zwangerschap en ontzwangeren!

Rosanne Buitendijk

Door

04 maart 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.