Maud's favorieten: speelgoed van Peppa Pig

Maud's favorieten: speelgoed van Peppa Pig

Maud is dol op Peppa Pig filmpjes. Daarom ging ik op zoek naar leuk speelgoed van Peppa Pig, van leuke boekjes tot blokkensets en poppenhuizen.

Tot een jaar geleden had ik nog nooit van Peppa Pig gehoord. Via Instagram (hoe kan het ook anders) zag ik dat dit schattige roze biggetje super populair was bij andere mama's. Nu had ik mij voorgenomen om mijn dochter nóóit tv te laten kijken en de iPad pas op tafel te leggen als ze 10+ zou zijn... Maar ja, zie dat maar eens vol te houden. 

De eerste introductie met Peppa Pig

Dat lukte me niet en op een grieperige, hangerige dag ging ik om. Ik liet Maud naar Peppa Pig kijken en je had haar gezicht moeten zien. Ze vond het geweldig. Ze kijkt niet vaak, maar op sommige momenten vind ik het wel prima. Op zaterdagochtend tussen ons in (zodat wij nog even kunnen snoozen) of als ze niet helemaal fit is. Ze leert er ook nieuwe woordjes door. Zoals het woord Peppa (wat veel op papa lijkt), wat ze nu standaard zegt als ze de tv ziet.

Speelgoed van Peppa Pig

Omdat ze er zo weg van is, vind ik het leuk om wat van haar idool aan te schaffen. Daarom hier mijn (of eigenlijk Maud's) favoriete speelgoed items van Peppa Big! Kun jij mooi jouw minime ook heel erg happy maken!

Sarah Glasbergen

Door

14 september 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.